Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha iszonyatosan kínos helyzetbe hoztam magam részegen?
Nem szoktam sokat inni, ez most egy ilyen alkalom volt, és kicsit messzire mentem.
Nem hiszem, hogy blöfföl. Valami rémlik a dologból nekem is... Csak ő pontosított.
És legalább tetszett neki? Akkor találkozzatok, és tedd meg amiket beszéltetek :D
Komolyra fordítva vagy kérj bocsánatot, vagy ne is hozd föl, hátha ő se fogja
Menj el a sráchoz és tedd meg neki azokat a dolgokat amiket megígértél neki.
Így senki sem mondhatja majd, hogy hazug ember vagy.
Nem tudom ez megnyugtat-e, de nem te vagy az egyetlen aki részegen kínos dolgokat művel. :) Bizony nagyon sokakkal megesik az ilyesmi. :D Próbáld meg minél előbb elfogadni, hogy ami megtörtént azon már nem tudsz változtatni és ne úgy fogd fel, hogy micsoda borzalom, hanem úgy, hogy mostmár tudod mikor kell abbahagyni az ivást, hogy ne történjen hasonló ismét.
Amúgy ne kezdj semmihez. Ebből ő már tudja, hogy nem közömbös a számodra, itt az ideje, hogy lépjen valamit. Ez számára egy megfelelő alkalom kezdeményezni, az ilyet ha elmulasztja akkor elég balga egy srác.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!