Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikusok! Ti kiskorotkban álmodoztatok nagy esküvőkröl, esüvői ruhákról és hasonlókról?
csatlakozom 3-ashoz :D
ha esetleg mégis muszáj lenne az esküvő, akkor szerintem egy szabadtéri, szűk családi körű kis szertartás, és majdnem hétköznapi ruhában, teljesen eltérő viseletben, mint a hagyományos ... brrr
17,5/L/L
hát... lehet, hogy hülyeség, de én most arról álmodozom, hogy legyen esküvőm, ami gyönyörű, fehér ruhákban, sok virág, koszorús lányok, ott van az egész család és mindenki boldog... és hogy a nagy szerelmemmel ott álljak, és ez a valaki egy lány lesz, az is biztos^^
L/14
Persze! Imádom a menyasszonyi ruhákat, a szalagavatón is keringőztem és elmondhatatlanul élveztem :D
Mondjuk ilyen nagy magyar lagziról nem álmodoztam, de egy szép esküvőről gyönyörű ruhában ahol a szeretteim meg a barátaim ott vannak nagyon sokszor :D
És én ezt meg is fogom valósítani, engem a kormány nem állít meg, még ha törvényesnek nem is fogják tekinteni ;)
20/L/L
Nem. Én sem találkoztam még olyan leszbikussal, aki igen.
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!