Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/Férfiak! Ha a barátnőtök arra izgulna, hogy este kiüti magát valami gyógyszerrel, teljesen felöltözve lefekszik aludni majd reggelre meztelenül szeretne ébredni érezve, hogy aktus is volt akkor megtennétek neki?
Figyelt kérdés
Tehát tegyük fel, hogy nagyon felizgatná az, ha öntudatlanul molesztálnák vagy közösülnének vele (természetesen saját beleegyezésével).2014. febr. 8. 01:50
11/17 anonim válasza:
Az egyenisegeket nem viseli el itt par ember. Nem baj Sing, en megertelek, nyugi ;-) A lepontozok meg verjek ki. :-)
12/17 xStefix válasza:
A kötözés izgi lehet, de nem ihatok alkoholt. Viszont egy Xanax és repülök. :)
13/17 anonim válasza:
11.
kell egy kis negativitás is, hogy a pozitívumokat ellensúlyozzuk
14/17 A kérdező kommentje:
Én mondjuk nem tenném meg. Inkább csak rajzolnék neki cicabajuszt alkoholos filccel. :p
2014. febr. 8. 02:11
15/17 anonim válasza:
stefike, mit szedsz? tiroxinpótlék?
16/17 anonim válasza:
teljes mértékben gratulállok.sikerült olyan tevékenységet felvázolnod előttem amire őszintén tudom mondani,hogy:beteges.
17/17 anonim válasza:
Jah... mert a nők öntudatlanul szeretnek szexelni... Sztem ez inkabb a te fantáziád. ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!