Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma este szeretkeztünk a párommal, aztán kevéssel az aktus vége előtt kiszakadt a gumi. Mit tegyek?
Még mielőtt félreértés történne... nem vagyok felelőtlen csitri és a párom sem amatőr! Eddig ilyen nem történt..elég pechesre sikeredett a napunk vége..és kétségbe estem!
Ma este szeretkeztünk a párommal, természetesen védekeztünk óvszerrel ( védelem nélkül nem csináljuk soha!) hála istennek még nem élvezett el (bár nem sokon múlt a dolog) amikor észrevette, hogy eléggé kiszáradtam..aztán azt, hogy kiszakadt a gumi.. nem is kicsit. azóta eltelt egy pár óra és rengeteget olvastam ezen az oldalon is és más portálokon is.. és kicsit aggasztóbb lett a helyzet.. segítsen nekem valaki!
a ciklusom 10 napjában vagyok, ha jól számolok ( mensi 1. nap: március 1) mit tegyek? tabletta, vagy ne tabletta? mennyi az esélye annak, hogy esetleg terhes legyek?? Valaki aki ért az ilyen dolgokhoz segítsen legyen szíves! 20 éves vagyok, de az ilyen szerencsétlen szitukban nincs tapasztalatom..vagyis eddig nem volt. Előre is köszönöm a segítséget!
Mennyire rémisztő számodra egy esetleges baba gondolata?
Dönts eszerint!
Ha semmiképpen nem jöhetne szóba, és mindenképpen abortusz lenne a vége, akkor ajánlott lehet a tabletta.
Az se mindegy, hogy hány naposak a ciklusaid.
Egy rövid ciklusnál már a 10. nap is rizikós lehet.
Egy hosszabbnál kevésbé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!