Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretik a férfiak, ha pl megkötik a kezüket vagy csak fekszenek és a nő meg azt csinál amit akar?
Hát mondjuk kikötni lehet kicsit dúrvább , én esetleg a két csuklóját kötözném össze és a feje felett lennének a kezei vagy ha ül , akkor ráülnék a kezeit kétoldalt felemelném és lefognám egyenként a kezeimmel .
Valahogy az olyan izgató , hogy uralhatnám a férfit , ő meg hagyná , akkor is ha ő az erősebb .
minden ferfi mas, es meg olyannal is talalkoztam, aki nem szerette ha szajjal kenyeztetem, eloszor azt hittem beteg, aztan belattam, hogy nem vagyunk egyformak... imadott kefelni, de a cumit nem szerette
en eddig olyan pasikkal voltam akik imadtak a lekotozos dolgot, de nem az elso alkalommal, csak mikor mar ismertuk egymast elegge... az elejen szeretnek fogdosni es lekotott kezzel ez igen nehez :)
Nem mindjárt gondoltam ,hanem mikor már volt pár alkalom . Persze mindenki más .
Annyira zsákbamacska ,hogy ki milyen . Jó lenne egy közép út , egy olyan valaki aki szereti gyengéden is de ,ha kérem meghúzza a hajam és vadul egy kicsit . Meg engedi azt is ,hogy én legyek a főnök néha .
Jó annak aki olyannal van akivel egyeznek az igényeik .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!