Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mit akar jelenteni? 21/L
Ilyen hülye kérdésre én se tudnék mit válaszolni.
Én 8éve vagyok együtt a párommal, és sose tettünk kinyilatkoztatásokat h "mi van köztünk" és h "most járunk". Ezt vagy érzi az ember, vagy nem.
Már rég jártok, ezt nem szokás kijelenti, ha van csók kézfogás az már elég indok nem?
21/F
Baratnömmel 3 eve ismerkedtünk meg es ket es fel eve együtt is elünk. Meg sosem volt szükseg arra, hogy barmelyikönk megkerdezze, hogy mi a helyzet köztünk. Szerintem ezt erezni es ereztetni kell!
Habar, mivel mostanaban valamiert idöközönkent felmerül a gyerek/csalad/esküvö tema, lehet ideje rakerdeznem, hogy akkor mi most jarunk e egyaltalan?
Tipikus női kérdés.
Az ég kék. ez vajon mit akar jelenteni? :S B+
Milyen kedves.
Azért nem ismeritek az egész sztorit. Nem 2 hónapja ismerem, szóval nem most indult történet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!