Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen előnyei vannak annak, ha valaki meleg?
Én is az vagyok, (24F) normális, értelmes válaszokat szeretnék.
Példának okáért egy:
- nem kell aggódni, hogy bárki teherbe esik :)
(u.i.: a frappáns és helytálló válaszokból angol-magyar nyelven youtube videót csinálok:) ) hajrá!!!
Nem fogsz recsegőset fingani, csak kicsúszik mint a reggeli hűs szellő :D
Meg végül is, csak egy férfi tudja igazán mi kell a másik férfinak :D
elsődleges előny hogy nem lesz gyereked.. jó béranyaság, örökbefogadás itt is van.. de a mai csajok valahogy nem akarnak lúrkót, meg átlagban a heterofik is így vanank ezzel.. tudom jól hisz a bátyámnak sincs gyereke..
Más előny nincs. Sőt, ki nem álhatom a sok primitív homofóbot..
Tényleg :P
Elény még, az igazságos szex. hiszen a csajokkal csak dugsz, de melegként, dugsz és dugnak is 3:)
Kb. ennyi ;)
20F(meleg)
hordhatjátok egymás ruháit
Ha nyílt helyen tör rátok a love, bemehettek a női/férfi mosdóba (mi egyetemen sokat csináltuk :D )
nem kell félni a teherbeeséstől
könnyebb az öltözőben kukkolni (nem kell az ablakon át,...)
Nem hibáztathanak a földet fenyegető túlnépesedés miatt
Kedves Utolsó! :D
Ennyire ne vágj fel a nemlétező nemi életeddel, és az útban nem lévő diplomáddal xd
Kedves 27. O:)
Kellene egy új szemüveg! :D
Számomra az a pozitívum, hogy egyenesen beszélünk egymással. Nem az van, mint sok hetero kapcsoaltból hallom, hogy a nő félszavaiból, vagy mozdulataiból meg kell a pasinak értenie, hogy mit is akar a barátnője... Itt két férfi van, akik mindketten tudnak racionálisan is és érzelmesen is gondolkodni a szükségtől függően, de akárhogy is gondolnak, éreznek, azt nyilvánvalóvá teszik, nem pedig talányokban adják elő. Szerintem ez rengeteg veszekedésnek elejét veszi.
További előny még, hogy 1.) nem kell havonta egy hétig elviselni a nő menstruációját (emlékszem, hogy már attól is megőrültem, amikor még annó nővéremet kellett elviselni, amikor még otthon laktunk) 2.) olyanok vagyunk sokszor, mint két gyerek (úgy tudunk örülni dolgoknak, olyan játékokat nyomunk - pl. PS, sz.gép, játékból birkózunk, együtt sportolunk, stb.).. 3) tekintve, hogy 2-3 nap alatt mindkettőnknek az agyunkra menne a g*ci, szinte folyamatosan ki vagyunk éhezve az egymással való szexre.. nincs/nem nagyon van olyan, hogy a másikat meg kell győzni, vagy hogy hosszas előjáték után lehessen csak elérni, hogy szexeljünk.. van, hogy egyszerűen egymásnak esünk és ennyi; instant szex! :))
Bocsi, lehet, hogy kicsit összeszedetlen voltam, de ezek jutottak így hirtelen eszembe...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!