Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen előnyei vannak annak, ha valaki meleg?
Én is az vagyok, (24F) normális, értelmes válaszokat szeretnék.
Példának okáért egy:
- nem kell aggódni, hogy bárki teherbe esik :)
(u.i.: a frappáns és helytálló válaszokból angol-magyar nyelven youtube videót csinálok:) ) hajrá!!!
én 25 vagyok és HETERO
én amit jónak látok a melegekben, persze csak bizonyos meleg férfiakban, az a jó öltözködés, a jó izlés
sokszor kikérem egy meleg barátom tippjeit, mert nekem pl. semmifajta ízlésem nincs, puritán barbár hetero vagyok
szeretem továbbá, hogy sok meleg elég érzékeny, intelligens és művelt, jókat lehet velük beszélgetni
NEM szeretem, hogy iszonyatosan szexcentrikusak, és képesek pusztán testekkel szexelni minden érzelem nélkül, de ipari méretekben
nem szeretem ha heteroként rámnyomulnak és olyan pofátlanul, hogy én nem teszem azt nőkkel amiket ők velem
és volt 3 meleg osztálytársam a gimiben, akiknél rosszindulatúbb és gonoszabb embert keveset ismertem
ettől függetlenül vannak melegek, akiket én is csodálok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!