Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, csak én undorodtam meg a férfiaktól az oldal miatt?
1. azok a fiúk/férfiak, akik állandóan gyűlölködnek a nők iránt, mert annyira elkeseredettek már.
2. szinte alapvetőnek tartják, hogy egy nőnél a legfontosabb szempont a pénz, és ritka kivételnek tartják a nem pénzéhes lányokat.
3. elkeseredetten próbálnak ismerkedni, mindenkire ráugranak, aki lányból van.
#12: Miért, szerinted ha élőben ismerkedsz/beszélgetsz valakivel, akkor a srác senki mással nem fog szóba állni rajtad kívül? Na meg a lányok (legalábbis a többség) talán csak egy sráccal "udvaroltatnak" maguknak? Ne röhögtess! Nem is beszélve azokról a lányokról, akik szórakozóhelyekről, egyetemi bulikról stb. felmennek szobára szinte vadidegen emberekkel, vagy azokról, akik szavakban azt hirdetik, hogy "számomra a belső is ugyanolyan fontos", meg "toleráns, türelmes vagyok", a gyakorlat mégis mást mutat, és az átlagos, csendesebb srácokat is magasról lesz*rják. Most akkor kezdjem el én is gyűlölni a nőket?
Egyébként én is szoktam itt beszélgetni, nem azért, hogy csak megk*rjak valakit, ehhez képest tök nyominak érzem magam, mert gyakorlatilag nulla az eredmény, pedig kifejezetten normális, értelmes lányok társaságát kerestem/keresném, de sok a "színésznő", akiről kiderül, hogy mégse olyan értelmes, mint amilyennek tűnik.
Én férfi vagyok, de én is kihányom a belem az 1. és 3. kategóriába tartozó férfiaktól.
Az a legrosszabb, hogy nem értenek a nőkhöz.
Én még inkább megszerettem őket... :)
Elég nagy a kontraszt itt gyk-n sok a szélsőség.
Valakit vagy nagyon bírok, vagy nagyon nem az én világom.
És a fent nevezett férfiak köztük is van egy csomó kiváló ember (saját tapasztalat), de a legtöbbjüknek ez inkább maszk mint szilárd meggyőződés.
Sőt sok esetben kiderült, hogy nem is konkrétan a nőkre fújnak, csak ugye ők a legszembetűnőbb probléma forrás.
Ne vedd komolyan az ilyen kérdéseket, véleményeket, mert az esetek többségében nem a valódi érzelmekről szól, hanem az elkeseredésről, csalódásról, vagy egyéb negatív élményekről.
#14-es igazad van!
A kuki süti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!