Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, csak én undorodtam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, csak én undorodtam meg a férfiaktól az oldal miatt?

Figyelt kérdés

1. azok a fiúk/férfiak, akik állandóan gyűlölködnek a nők iránt, mert annyira elkeseredettek már.

2. szinte alapvetőnek tartják, hogy egy nőnél a legfontosabb szempont a pénz, és ritka kivételnek tartják a nem pénzéhes lányokat.

3. elkeseredetten próbálnak ismerkedni, mindenkire ráugranak, aki lányból van.

2014. febr. 7. 22:07
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
18%
nem mindennyik pasi bunkó! Nem kell az összeset egy kalap alá venni!
2014. febr. 7. 22:26
 22/34 anonim ***** válasza:
62%

#12: Miért, szerinted ha élőben ismerkedsz/beszélgetsz valakivel, akkor a srác senki mással nem fog szóba állni rajtad kívül? Na meg a lányok (legalábbis a többség) talán csak egy sráccal "udvaroltatnak" maguknak? Ne röhögtess! Nem is beszélve azokról a lányokról, akik szórakozóhelyekről, egyetemi bulikról stb. felmennek szobára szinte vadidegen emberekkel, vagy azokról, akik szavakban azt hirdetik, hogy "számomra a belső is ugyanolyan fontos", meg "toleráns, türelmes vagyok", a gyakorlat mégis mást mutat, és az átlagos, csendesebb srácokat is magasról lesz*rják. Most akkor kezdjem el én is gyűlölni a nőket?

Egyébként én is szoktam itt beszélgetni, nem azért, hogy csak megk*rjak valakit, ehhez képest tök nyominak érzem magam, mert gyakorlatilag nulla az eredmény, pedig kifejezetten normális, értelmes lányok társaságát kerestem/keresném, de sok a "színésznő", akiről kiderül, hogy mégse olyan értelmes, mint amilyennek tűnik.

2014. febr. 7. 22:33
 23/34 anonim ***** válasza:

Én férfi vagyok, de én is kihányom a belem az 1. és 3. kategóriába tartozó férfiaktól.

Az a legrosszabb, hogy nem értenek a nőkhöz.

2014. febr. 7. 22:36
 24/34 A kérdező kommentje:
Csak a magam nevében beszélhetek, de én addig nem kezdek el másik fiúval ismerkedni, amíg egy másikkal le nem zártam az ügyet.
2014. febr. 7. 22:38
 25/34 anonim ***** válasza:
# 22 ezt nagyon jól leirtad, zöld pacsi :D
2014. febr. 7. 22:38
 26/34 anonim ***** válasza:
#24: Most nem arról van szó, hogy ha nem zártad le az előző kapcsolatodat, akkor addig nem ismerkedsz, hanem arról, hogy a való életben te se csak egyetlen sráccal beszélgetsz a mindennapjaidban, gyaníthatóan nem csak egy srác tetszik neked stb. Plusz ha egyszerre több srác közeledik hozzád ismerkedési célzattal, akkor valószínűleg nem úgy csinálsz, hogy csak eggyel beszélsz, a többit meg elzavarod, hogy "bocs, de más is közeledik hozzám".
2014. febr. 7. 22:45
 27/34 anonim ***** válasza:
63%

Én még inkább megszerettem őket... :)

Elég nagy a kontraszt itt gyk-n sok a szélsőség.

Valakit vagy nagyon bírok, vagy nagyon nem az én világom.

És a fent nevezett férfiak köztük is van egy csomó kiváló ember (saját tapasztalat), de a legtöbbjüknek ez inkább maszk mint szilárd meggyőződés.

Sőt sok esetben kiderült, hogy nem is konkrétan a nőkre fújnak, csak ugye ők a legszembetűnőbb probléma forrás.

Ne vedd komolyan az ilyen kérdéseket, véleményeket, mert az esetek többségében nem a valódi érzelmekről szól, hanem az elkeseredésről, csalódásról, vagy egyéb negatív élményekről.

2014. febr. 7. 22:50
 28/34 Noydra ***** válasza:
Teljesen felesleges emiatt ítélkezni...
2014. febr. 7. 23:03
 29/34 anonim ***** válasza:
Amúgy köszönöm mindenkinek, aki lepontozott, így saját magukról állították ki a szegénységi bizonyítványt, nem rólam. :)
2014. febr. 7. 23:07
 30/34 anonim ***** válasza:

#14-es igazad van!

A kuki süti.

2014. febr. 7. 23:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!