Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, csak én undorodtam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, csak én undorodtam meg a férfiaktól az oldal miatt?

Figyelt kérdés

1. azok a fiúk/férfiak, akik állandóan gyűlölködnek a nők iránt, mert annyira elkeseredettek már.

2. szinte alapvetőnek tartják, hogy egy nőnél a legfontosabb szempont a pénz, és ritka kivételnek tartják a nem pénzéhes lányokat.

3. elkeseredetten próbálnak ismerkedni, mindenkire ráugranak, aki lányból van.

2014. febr. 7. 22:07
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
48%

1. Ha a "nők" többsége se úgy viselkedne, ahogyan viselkedik, talán kevesebb lenne az elkeseredett, kiégett fiú is. Tudnék mesélni, hogy miért keseredtem el, itt is leveleztem nem egy lánnyal (hozzátenném, normális hangnemben), de lehangoló, amit kaptam, az életben dettó, pedig nem vagyok bunkó, csak nem vagyok nagydumás, nagyszájú. Nem undorodtam meg a nőktől, csak sokat csalódtam.

2. Nem tartom alapvetőnek, emiatt nem kellene általánosítanod, ezzel pont azt csinálod, mint azok, akiket bírálsz.

3. Na és? Legfeljebb nem írsz vissza nekik. Egyébként meg ismerkedés és ismerkedés között is van különbség, bár nálad talán nem feltétlenül. Az elkeseredésről meg már fentebb értekeztem, és valamilyen szinten érthető, ha itt is bevetik magukat.

2014. febr. 7. 22:17
 12/34 A kérdező kommentje:
Nem értem, minek kéne egyáltalán ismerkedni. Persze születnek komoly kapcsolatok itteni beszélgetésekből, de a legtöbben csak írnak minden szimpatikus lánynak, és már hónapok öta nem jön nekik össze semmi. Én azért sem vagyok az itteni ismerkedés pártolója, mert rossz érzés, hkgy az illető még 5 lánnyal beszél rajtam kívül, én pedig nem szeretnék az egyik vas lenni a tűzben.
2014. febr. 7. 22:17
 13/34 anonim ***** válasza:
Én is undorodom a férfiaktól amióta idejött a szellemileg visszamaradott #3-as szájmon templár belmont.
2014. febr. 7. 22:19
 14/34 anonim ***** válasza:
20%
Akkor is erre gondolsz miközben kukit majszolsz édesem?
2014. febr. 7. 22:19
 15/34 A kérdező kommentje:
Persze, sokak alapelve, ha velem bunkók voltak, én is bunkó leszek! Pedig ez nem megoldás..
2014. febr. 7. 22:20
 16/34 anonim ***** válasza:
És mi van, ha azért nem jön össze semmi hónapok óta nekik, mert mondjuk kivétel nélkül legalább 150 km-re laknak a lányok tőlük? S nem mindenkinek van ám diákjegye.
2014. febr. 7. 22:21
 17/34 A kérdező kommentje:
Mi az, hogy kukit majszolsz? Ilyen hülye kifejezést.
2014. febr. 7. 22:22
 18/34 anonim ***** válasza:

Nem, mivel nem itt mérem le a hazai férfiak szellemi színvonalát. Persze itt is találkozni mindkét véglettel, elvégre van 18 alatti és 40 feletti hímnemű is, és akadnak értelmesek és nagyon idióták is.

Ja, és pasizni sem itt szoktam. Arra vannak más oldalak, ha már mindenképp online keres valaki párt.

2014. febr. 7. 22:22
 19/34 anonim ***** válasza:
aha, az is rossz érzés amikor egy lánynak 5-en udvarolnak, és én sem akarok egy vas lenni a tűzben...amig nem vagytok egy pár meg azt csinál a másik amit akar, igy is nézhetjük a dolgokat...a lányok is egymásnak keresztbe szervezik a randikat, válogatnak, már vége a középkornak amikor a hercegnő a pavilonról nézte hogy verekednek érte a lovagok, a nők eszközölték változásokat a feminista mozgalmakkal, most egyék hát a főztjüket
2014. febr. 7. 22:23
 20/34 anonim ***** válasza:
11%

Pff szánalmas vagy kérdező...tudom hogy ki vagy!

Vegyél visszább mert át lesz linkelve a képed!

2014. febr. 7. 22:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!