Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, ha egy pasit rondának...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ha egy pasit rondának találtok, akkor mit mondtok neki?

Figyelt kérdés
Cuki,aranyos,te jobbat érdemelsz,nem vagyok felkészülve még egy kapcsolatra,most mennem kell?
2014. febr. 6. 09:42
 1/8 anonim ***** válasza:
Azt, hogy ne haragudj, de nem vagy az esetem.
2014. febr. 6. 09:44
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Őszintén mond meg a szemébe,határozottan,de kedvesen.Ne tereljél,meg ne találj ki olyan dolgokat ami nem igaz,ne kergessen szegény hiú ábrándokat.
2014. febr. 6. 10:00
 3/8 anonim ***** válasza:

A cuki, aranyos kifejezést nem használom ronda pasira. A" te jobbat érdemelsz"- nálam annyit jelent, hogy én nem tartom magam olyan jónak, mint az adott pasit.

Bár szerintem hülyeség külső alapján elküldeni valakit... így nem is tudom mit mondanék. Max ha oda jönne hozzám valaki, hogy próbáljuk meg és nincs kedvem hozzá, csak annyit mondanák " hogy ezt inkább hagyjuk".

2014. febr. 6. 10:02
 4/8 anonim ***** válasza:
Ilyen esetben nem szoktam idétlen magyarázatot mondani, csak annyit, hogy NEM, vagy hogy nem akarok vele randira menni és kész.
2014. febr. 6. 10:22
 5/8 anonim ***** válasza:
Semmit nem mondanak, lelépnek szó nélkül.
2014. febr. 6. 11:25
 6/8 anonim ***** válasza:
Hesspics!
2014. febr. 6. 14:53
 7/8 anonim ***** válasza:
Azt, hogy nem az esetem, az xy tipusú pasik jönnek be. Egyébként meg nagyon csúnyának kellene lennie ,hogy a külseje legyen a hátráltató tényező, mivel ha a személyisége megfog, akkor nem számít a külső.
2014. febr. 6. 17:28
 8/8 199303 ***** válasza:
nem kuldenem el a kulseje miatt. nem a kulso a minden, jo szamit, de attol meg lehet hogy nagyon jo ember. de az a lenyeg hogy ne bantsad meg avval h lecsunyazod stb, mond meg szepen hogy nem az eseted.
2014. febr. 6. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!