Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért viselkednek igy a lányok?
ez mindig is így volt. aki mulya azt kihasználják. felnőtt korban is ugyanúgy mint a suliban.
ezért nem a lánya hibás. sosem a másik a hibás ha valami történik. az a legegyszerűbb.. a másikra mutogatni a legegyszerűbb:)
A barátod nem tudott volna segítséget kérni, akár tőled, akár mástól? Nagyon sajnálom az esetet! :
Én is beleestem már ilyen hibába, ezért már nagyon meggondolom, hogy kinek adom a segítségemet!
Valóban nem lehet a lányra hárítani a felelősséget...
Elég veréb lelkű lehetett a gyerek sajnos. Sajnálom...
A lányt nem lehet hibáztatni, legfeljebb okolni. De akkor sem Ő tehet róla. Szerintem egy rosszul sikerült figyelemfelkeltés volt, ami túl jóra sikerült.
Ismerek ilyen lányt. Begyógyszerezte magát, hogy meg akar halni. Ha véletlen nem jelenek meg, akkor nem biztos, hogy el tudta volna mondani, hogy csak igazából a körülötte lévők figyelmét akarta felkelteni. Én persze be****tam rendesen, mert ájult volt már amikor rátaláltam, az ellenségemnek nem kívánom, amit átéltem a kórházban (is).
Ez nagyon gáz! Az öngyilkosság az megfutamodás, akárhogy is próbáljuk kiolvasni. Sajnos tudom...
Viszont engem is vert már át egy-két pasi eddigi életemben de eszembe sem jutott más idióta miatt a saját életem kioltani. Rohadtúl szenvedtem de utólag, azt mondom rengeteget tanultam belőle, és mostmár ha akarnék se tudnék ilyen rosszul választani, mint a mellékelt példa (mostani életem) mutatja. :) És persze nevetek azon hogy miattuk szenvedtem. Megtanított egyvalamire ez a tapasztalat. Minden szenvedés elmúlik, és mindig lesz hideg és meleg. Ha épp nagyon szar arra kell gondolni hogy lesz jó is. Ehhez viszont az kell, hogy merd vállalni a szenvedést és nem megfutamodni!
A srác amúgy ezzel nem oldotta meg a problémáját.. sajnos. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!