Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elég rámenős, nyomulós vagyok. Ez nagyon visszataszító?
Már a válaszaid alapján is visszataszító vagy. Igazi beképzelt apuci kedvence, aki csak plázacicákra hajt, és a többi nem szilikonmellű szőke csajt lefikázza.
Ismerem ezt a fajtát, volt és van is belőlük elég, és undorítóak. Mielőtt azt hinnéd, hogy az irigység, vagy bármi beszél belőlem, közlöm, hogy nem, csak racionális ember vagyok, aki gondolkodásban nem kifejezetten a k*urva típus. Szóval engem kifejezetten utálnál, és ahol tudnál hátba szúrnál. Én meg kifejezetten rühellnélek, pont a beszédstílusod miatt, hogy azt képzeled, te mindenkinek biztos hogy nagyon bejössz...
Jézus!! :)
Nem lehet, hogy ezt rossz helyre írtad? 0 plázacica barátnőm volt, távolról sem vagyok apuci kedvence, önbizalmam távol áll attól, amit leírtál. A k*rvákat megvetem, és bár érzelmesebb vagyok, nem hidegfejű, ettől még nem egy hígagyú "menőcsávó". Már bocsánat. :)
volt már dolgom nyomulós sráccal...nem jön be:(
Legyen magabiztos,tudja mit akar,de ne nyomuljon.Azzal semmit nem ér nálam.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!