Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elég rámenős, nyomulós vagyok....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elég rámenős, nyomulós vagyok. Ez nagyon visszataszító?

Figyelt kérdés
2009. dec. 7. 10:37
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
38%
eléggé
2009. dec. 7. 10:40
 2/14 anonim ***** válasza:
74%
Akár fiú vagy,akár lány,eléggé visszataszító tulajdonság,de ha lány vagy,akkor főleg!
2009. dec. 7. 12:46
 3/14 anonim ***** válasza:
Mindkét nemnél visszataszító, én az ilyen embereket messze kerülöm. 20/L
2009. dec. 7. 14:06
 4/14 anonim ***** válasza:
Ha fiú vagy, akkor ez vonzó tulajdonság a nők számára. Egyik sem vallja be, de imponál nekik. Ha lány vagy, akkor baj.
2009. dec. 7. 14:51
 5/14 anonim ***** válasza:

Ha fiu vagy azt hihetik a lanyok hogy csak a sexre mesz ... azok inkabb az ilyen ramenos muchok (ma`csok)!

Am ha lany vagy akkor azt jelenti hogy konnyen kaphato vagy :(

Szoval inkabb hanyagoldd a tulzott ramenosdit :)

2009. dec. 10. 09:50
 6/14 A kérdező kommentje:
Fickó vagyok. :)
2009. dec. 10. 09:53
 7/14 anonim ***** válasza:
szerintem ha maga az egész személyed ilyen.ilyen olaszos temperamentumú vagy akkor nyugodtan maradj is ilyen . a lányok jobban szeretik az ilyen fiúkat mint az alamuszi nyuszikat de arra figyelj ha bepróbálkozol egy lánynál és neki nem tetszik értésedre adja h hagyd békén akkor ne zaklasd tovább! jó csajozást!
2009. dec. 10. 13:23
 8/14 A kérdező kommentje:
Hát... Csajozásban vagyok csak ilyen. Amúgy elég nyugodt, de veszekedésben szintén ilyen jellegű.
2009. dec. 10. 13:44
 9/14 anonim ***** válasza:
Nekem nem tetszik az ilyen. nyomulni lehet persze, de attól függ, hogyan teszed, mint egy primitív tuskó majom, vagy mint egy úriember. ha pl a nyomulás nálad abból áll, hogy le se lehet téged vakarni, éjjel nappal a seggemben vagy, netán 3 perc után mepróbálod megfogni a mellem, kapnál a pofádra.
2009. dec. 10. 14:12
 10/14 A kérdező kommentje:
Nyugalom. :D Nem primkó módon. :P De néha egy kicsit megturbózom magam, és a lány azt sem tudja, hol van, merre van. :P Szóval nagyon letámadom... Aztán visszavonulok.. Aztán megint letámadom...
2009. dec. 10. 14:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!