Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elég rámenős, nyomulós vagyok. Ez nagyon visszataszító?
Figyelt kérdés
2009. dec. 7. 10:37
2/14 anonim válasza:
Akár fiú vagy,akár lány,eléggé visszataszító tulajdonság,de ha lány vagy,akkor főleg!
3/14 anonim válasza:
Mindkét nemnél visszataszító, én az ilyen embereket messze kerülöm. 20/L
4/14 anonim válasza:
Ha fiú vagy, akkor ez vonzó tulajdonság a nők számára. Egyik sem vallja be, de imponál nekik. Ha lány vagy, akkor baj.
5/14 anonim válasza:
Ha fiu vagy azt hihetik a lanyok hogy csak a sexre mesz ... azok inkabb az ilyen ramenos muchok (ma`csok)!
Am ha lany vagy akkor azt jelenti hogy konnyen kaphato vagy :(
Szoval inkabb hanyagoldd a tulzott ramenosdit :)
6/14 A kérdező kommentje:
Fickó vagyok. :)
2009. dec. 10. 09:53
7/14 anonim válasza:
szerintem ha maga az egész személyed ilyen.ilyen olaszos temperamentumú vagy akkor nyugodtan maradj is ilyen . a lányok jobban szeretik az ilyen fiúkat mint az alamuszi nyuszikat de arra figyelj ha bepróbálkozol egy lánynál és neki nem tetszik értésedre adja h hagyd békén akkor ne zaklasd tovább! jó csajozást!
8/14 A kérdező kommentje:
Hát... Csajozásban vagyok csak ilyen. Amúgy elég nyugodt, de veszekedésben szintén ilyen jellegű.
2009. dec. 10. 13:44
9/14 anonim válasza:
Nekem nem tetszik az ilyen. nyomulni lehet persze, de attól függ, hogyan teszed, mint egy primitív tuskó majom, vagy mint egy úriember. ha pl a nyomulás nálad abból áll, hogy le se lehet téged vakarni, éjjel nappal a seggemben vagy, netán 3 perc után mepróbálod megfogni a mellem, kapnál a pofádra.
10/14 A kérdező kommentje:
Nyugalom. :D Nem primkó módon. :P De néha egy kicsit megturbózom magam, és a lány azt sem tudja, hol van, merre van. :P Szóval nagyon letámadom... Aztán visszavonulok.. Aztán megint letámadom...
2009. dec. 10. 14:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!