Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
S. O. S! Hogyan tudnám megváltoztatni a férfiakról alkotott véleményemet?
Figyelt kérdés
A lényeg az, hogy feminista lettem, és öhmmm... a férfiakat úgy gyűlölöm, mint a rasszisták az arabokat, holott tisztában vagyok vele, hogy ez nem helyes, ráadásul értelmetlen is. Szeretnék megváltozni, csak nem tudom, hogyan. :// Szabadon asszociálva az első gondolat, ami eszembejut arról, hogy férfi, nem más mint a r*hadék. Pedig azért merem remélni, hogy nem mind az, még akkor is, ha nekem csak mocskokkal volt dolgom eddig. Nagyon gázos a helyzet. Én vagyok a viccből a személy, aki azért nem szexel, hogy a másik ne élvezhessen. De ez felesleges, hisz, attól, hogy én nem szexelek vele, ő még simán élvezhet, csak mással. Tudom, hogy egy idióta vagyok. Örülnék, ha tudnátok segíteni. :)2014. febr. 5. 18:13
11/20 anonim válasza:
És most ugye nem kell megértődnöm, engem nem neveztél r--déknak? :) (egy férfi :))
12/20 A kérdező kommentje:
#7 a Brian élete című film vicces. :D Utálja a rómaikat, én meg sajna a pasikat. :(
2014. febr. 5. 18:26
13/20 anonim válasza:
amúgy érdekes, te most lányként leirtad hogy utálod a pasikat tök kedves volt veled mindenki, nem?
ha én leirom ugyanezt, hasonlóképp megfogalmazva hogy nőgyűlölő vagyok hát ne tudd meg hogy küldenek el melegebb éghajlatra :)
14/20 A kérdező kommentje:
#13 igaz. Amúgy én azt hittem, hogy jól le fognak oltani, de szerencsére nem ez lett. Van valami abban, amit írsz. Ha férfi írná fordított helyzetben, az valószínűleg tényleg nagyobb felháborodást keltene.
2014. febr. 5. 18:34
15/20 anonim válasza:
Látod, sokat segit ha normális hímnemű egyedekkel is beszélgetsz :)
16/20 A kérdező kommentje:
Máris változott a véleményem. :) Megérte kiírni a kérdést.
2014. febr. 5. 18:37
17/20 Syruss válasza:
értem, tehát akkor te nem ugyanez a személy vagy:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
18/20 A kérdező kommentje:
Hát, nem. Szerintem kimásolta a leírásomat, és pár dolgot megváltoztatott rajta. :D Nem az én kérdésem.
2014. febr. 5. 19:03
19/20 anonim válasza:
Az előbb olvastam egy kérdést ugyanezzel a fogalmazással, csak a nőkről szólt. Provokálunk-provokálunk?
20/20 anonim válasza:
#19 te nem nagyon vagy tisztában azzal, hogy a másik kérdés időpontja a későbbi... Észkombájn. Ezt nem hagyhattam ki. :D
Szerintem keress egy normális pasit, és megváltozik a véleményed!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!