Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ez nagyon gáz,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez nagyon gáz, beteges?

Figyelt kérdés

14 vagyok, és családi okok miatt pár hétig az unokatesóm itt alszik nálunk aki egyidős velem. Egy szobában alszunk, én az ágyon ő mellettem a matracon. A baj az az, hogy a ő fél esténként a sötétben, és ilyenkor mindig hozámbújik, és azt vettem észre hogy ez nekem is jól esik. Vagyis, ne nézzetek hülyének, jól esik a melegsége, közelsége, vagy mi.

Most szerintetek ez nagyon gáz, beteges??

2009. dec. 7. 08:54
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
nem gáz ez így sem szerintem. 14 évesen meg szerintem elég sokmindenre áll..:) gondolom akkor is így lenne, ha nem lenne ott és nem aludna melletted. amúgy meg, nem biztos, h a sötéttől fél előző kommentelők, hanem attól, h alvásra számára szokatlan a hely. amúgy meg jah, kedves ölelés mindenkinek jólesik kortól és nemtől függetlenül. ;)
2009. dec. 9. 22:26
 12/14 anonim ***** válasza:

1. Igen, reggel teljesen normális a merevedés. :)

2. Velem is volt, hogy sulitáborban egy srác simogatta az arcomat, és arra ébredtem, mégse vagyok homár. :D

3. Az embernek jól esik a másik gyengéd érintése, és ez önmagában távolról sem tekinthető betegesnek. Ennyi erővel egy jóbarát átölelése, vagy egy hátmasszázs is beteges lehetne.

4. Gáz akkor lehet, ha nem értik meg az emberek, amire sajnos hajlamosak. Szóval javaslom nagyon pontosan megfogalmazni és alaposan meggondolni, hogy kinek és mit mondasz ezzel kapcsolatban. A végén még kitalálja valami hígagyú, hogy ti 14 évesen seggbedugjátok egymást az ágyban.

5. Elsősorban nyitott gondolkodású emberekkel vitasd meg ezt a témát, akik nem ítélnének el, vagy vonnának le veled kapcsolatban elhamarkodott következtetéseket.

2009. dec. 9. 23:48
 13/14 anonim válasza:
jajj,az utolsó válaszoló írása nagyon tetszik!Egyébként érdekes,hogy itt mindenki lányra gondolt..
2009. dec. 9. 23:56
 14/14 anonim ***** válasza:
Mindenki lányra gondolt, mert fiúkkal az ügy egy kicsit... hogy is mondjam, fura. A fiúkba 14 évesen már belenevelik a férfias viselkedés alapmintáit, feltéve ha van férfialak előtte. Aki apa nélkül nő fel, és még egy árva nagybácsi vagy bátyus sincs aki kemény legyen, akkor természetesen más a helyzet. De a férfiak nem ennyire engedékenyek a gyengédség iránt. 14 évesen is bizarr a dolog.
2009. dec. 10. 08:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!