Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a rosszabb: ha nincs párod...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a rosszabb: ha nincs párod vagy ha nincs munkád?

Figyelt kérdés
Nem lehet persze igazán összehasonlítani, de mégis érdekelne: Téged mi érintene rosszabbul, ha huzamosabb ideig csalódnál és nem lennél képes összehozni egy normál párkapcsolatot, vagy ha nem találnál hosszabb ideig munkát?
2014. febr. 5. 01:20
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Ha nincs munkád, az sokkal rosszabb, annál ha egyedül vagy. Legalábbis szerintem.
2014. febr. 5. 02:11
 12/25 anonim ***** válasza:
Nekem egyik sincs már évek óta. Elég rossz de majd megoldom.
2014. febr. 5. 02:17
 13/25 anonim ***** válasza:
no meló=no pénz=no csaj.
2014. febr. 5. 02:22
 14/25 anonim ***** válasza:
nem lehet összehasonlítani mert mind kettő más miatt rossz.
2014. febr. 5. 02:26
 15/25 anonim ***** válasza:
Ha nincs munkám. De most szerencsére van, a párkapcsolat meg majd jön egyszer, vagy nem. Nem görcsölök rajta. De ha nem lenne munkám, akkor azon biztos görcsölnék, ugyanis éhen halnék...
2014. febr. 5. 04:44
 16/25 anonim ***** válasza:

Ha nincs párom. Most sikerült nagyon jó munkát találnom, de továbbra is depressziós vagyok, hogy senkim sincs.

Amikor volt, akkor munkám nem nagyon volt, az se volt egy leányálom, de nem voltam szomorú. Boldog voltam.

f/26

2014. febr. 5. 07:46
 17/25 anonim ***** válasza:
Nincs munkád, nincs csajod, nincs pénzed, fel sem áll...
2014. febr. 5. 08:17
 18/25 anonim ***** válasza:
Most nem értem a lepontozást. Nevetséges.. Hadd döntsem már el én saját magamnak, mi a rossz nekem és mi nem...
2014. febr. 5. 08:35
 19/25 anonim ***** válasza:
Nincs munkám van párom de nincs szex:D Annyira rossz, hogy már fáj!
2014. febr. 5. 10:08
 20/25 anonim ***** válasza:

Ha már nem diák vagy és huzamosabb ideig nincs munkád, akkor előbb-utóbb csajod nem fog életképes férfinak gondolni, otthagy ha csak nem teljesen mazochista.

Ha jó munkahelyed van az elég sokat hozzátesz az önbecslésedhez,ha túl jó akkor kicsit el is szállhat veled a ló. Mondjuk elég nagy változás az, ha egy egyetemistaként csóró fiatal első munkahelyén akárcsak 250 nettót és legegyszerűbb céges autót kap.

2014. febr. 5. 15:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!