Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudom elfelejteni? Mit kellene még tenni?
3 éve lefeküdtem egy férfivel, akit az akkori 'munkahelyemen' (gyakornok voltam) ismertem meg. Bele is szerettem. Minden rá emlékeztet, sehogy sem tudom kiverni a fejemből, akármennyire akarom.
A bökkenő az, hogy már főállásban ott dolgozom, ahol ő, így minden nap találkozunk, látom. Próbáltam egy ideig levegőnek nézni, de nem ment. Beszélőviszonyban vagyunk, de a szükségesre redukáltam vele a beszélgetést.
Egyáltalán nem mutatom azt, hogy oda vagyok érte és azt, hogy hiányzik az a két alkalom. Elhesegetem mindig a gondolatomat, nem is törődök vele. Viszont olykor besokallok és rajta kattog az agyam.
Két bökkenő van: 12 évvel idősebb nálam és nem is olyan régen vette el feleségül a barátnőjét.
Miért nem tudom elfelejteni? Miért vagyok ilyen buta?
u.i.: ismerkedni, bulizni is próbáltam, de semmi...
20l
egyrészt fiatal vagy.
Másrészt mi olyat csinált, amit a mai, hozzád való pasik nem tudnak?
Amikor ez megtörtént 3 éve, akkoris meg volt a menyasszonya? Ha megcsalta, akkor biztos, hogy ilyen pasi kell?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!