Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
12/27 anonim válasza:
tudjátok mi a szomorú? elmegyek szórakozni, és mindenhol ilyen kis ratyikat lát az ember. de a csajok nem buknak rájuk, ez vigasztal.
13/27 anonim válasza:
nagyon helyes! mint egy modell!
nekem fiatalka :)
15/27 anonim válasza:
Azt hogy nem tudsz helyesen írni, tehát nem vagy ahhoz elég inteligens hogy megnézzem a képedet!!!!
16/27 anonim válasza:
azta mindenit én leszek nostradamus II :DDD
ekkora ziccert, tudtam h itt most csak azért is az ellenkezőjét irják le a valóságnak, amúgy mindegy ki van a képen biztos tapadnak rá a csajok
17/27 anonim válasza:
Ne haragudj, kedves Ádám, de ez minden, csak nem férfias. A mimikád pedig főleg nem tetszik.
18/27 anonim válasza:
úgy nézel ki mint egy üresfejű idióta és ráadásul még b*zi is vagy....
20/27 anonim válasza:
Bocsi, hátrahőköltem.
Több a hajad, mint az eszed.
Miért fiúk? Miért kell ezt a frizura trendet követni? Mint egy k*baszott partfis...
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!