Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kijavítanátok ha van benne hiba?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kijavítanátok ha van benne hiba?

Figyelt kérdés
Everybody needs a little change in the life. Being serious and prudent can be utterly dull. A good little tour in the mountains, skiing with your friends or diving with your family. All is full of adrenaline. These are very good adventures, however these are extremely dangerous. I am going to ask my parents skydiving for my birthday. Do not want say what would have if...Do not think, just do it!
2014. febr. 4. 17:49
 1/8 ganjamanya ***** válasza:
I am going to ask my parents to take me skydive for my birthday
2014. febr. 4. 17:53
 2/8 anonim ***** válasza:
Igen
2014. febr. 4. 17:53
 3/8 Moszuke ***** válasza:

eléggé zavaros. az utolsó mondat nekem kínai.

az első mondat pedig sztem:

Everybody needs a little change in theIR life.

a második mondat félkész. nincs benne állítmány.

vagy mosd össze a második és harmadik mondatot akkor jó lesz.

a szülinapos mondatot már vki kijavította.

és az utolsó mondat még mindig kínai nekem:)

2014. febr. 4. 17:58
 4/8 A kérdező kommentje:
köszönöm!:)
2014. febr. 4. 18:09
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem "do not want TO say?" ne akard mondani mi lett volna ha?
2014. febr. 4. 18:20
 6/8 A kérdező kommentje:
dede köszi:)
2014. febr. 4. 18:24
 7/8 anonim ***** válasza:

Everybody needs a little change in life. Being serious and prudent can be utterly dull. A nice little hike in the mountains, skiing with you friends or diving with your family are all full of adrenaline. These are very nice adventures, however they can be extremely dangerous. I am goind to ask my parents to take me skydiving for my birthday. I don't want to ask myself "what if".. Don't think, just do it!

Pár apró javítás, szerintem így jobban hangzik :)

2014. febr. 5. 12:25
 8/8 anonim ***** válasza:
*going to ask, bocsi, nem néztem át utólag az elütéseket. Utolsó voltam.
2014. febr. 5. 12:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!