Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Nektek az ártatlan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Nektek az ártatlan "stílusú" lányok nem jönnek be?

Figyelt kérdés
Csak ezek a magamutogató pics_k?

2014. febr. 4. 11:48
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem csak ez a két véglet létezik.
2014. febr. 4. 11:50
 2/9 anonim ***** válasza:
De... nekem bejön. Pont a ringyókat kerülöm.
2014. febr. 4. 11:53
 3/9 anonim ***** válasza:
Nekem bejönnek. :) 22/F
 4/9 anonim ***** válasza:

Az nem jön be ha valaki hülye kérdésejet tesz fel és végletesít.

18/F

5/9 anonim ***** válasza:
A kicsit harsányabb csajok őszintébbek, tapasztalataim szerint a kis ártatlan stílusú csajok taktikusabbak, sokkal kifinomultabb érzékük van a srácok pofára ejtésére.
2014. febr. 4. 11:56
 6/9 anonim ***** válasza:
Az bejön, ha "ártatlan stílusú", de ha ez alatt azt érted, hogy nem mert megszólalni és harapófogóval kell kihúzni belőle mindent, akkor az már NEM JÖN BE. Legyen könnyen megközelíthető, vagy lehet akármilyen, nehezebben talál valami. Az pedig, hogy megközelíthető nem jelenti azt, hogy könnyűvérű is.
2014. febr. 4. 11:59
 7/9 anonim ***** válasza:
Nekem az lány jön be, akivel lehet normálisan beszélgetni sok ártatlan lánnyal találkoztam, akiről időközben kiderült, hogy mégsem olyan ártatlanok. De annó ismertem egy bűnös lányt, akiről kiderült, hogy ártatlan nemcsak fekete és fehér létezik a való világban kislány.
2014. febr. 4. 12:13
 8/9 anonim ***** válasza:
Nekem nem, mert _általában_ prűdek és unalmasak az ágyban.
2014. febr. 4. 12:18
 9/9 anonim ***** válasza:
nem jön be a csonton szőke hajXD nekem a rendes normális lányok kénének akik már foglatak
2014. febr. 5. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!