Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ártatlan és angyali szeretnék lenni?
Miért lehetnek ilyen furcsa ambícióim? Sosem voltam agresszív, igyekszem kedves lenni mindenkivel, szelíd vagyok. De egy ideje úgy érzem. hogy egy angyal vagyok, szeretnék példát mutatni, segíteni mindenkinek. Ilyen furcsa érzésem is van, hogy szeretnék egybeolvadni a természettel, nem tudok betelni a látvánnyal.
Szerintetekmi bajom lehet? Valami gyerekkori sérelem válthatta ki belőlem ezt? A szerelemre is nagyon vágyom, néha már szinte fáj, amikor arra gondolok, hogy most nincs mellettem senki, aki vigyázna rám.
17L
Ezzel nincs semmi baj szerintem. Tinédzser vagy, ilyenkor minden érzés nagyon intenzív. Élvezd ki, segíts, akinek tudsz, járj sokat a természetben, mert hidd el, pár év múlva már sem erőd, sem kedved nem lesz hozzá.
Nekem is ezerszer megfordult már a fejemben, hogy elmegyek önkénteskedni, de ha egyszer felnősz, és nem csak ennyi problémád lesz, már nehéz beszorítani a napirendedbe az ilyesmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!