Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a lányok a tapasztalt fiúkra vadásznak, a fiúk pedig az ártatlan szűzlányokra hajtanak?
Figyelt kérdés
Lehet, hogy tévedek, de nekem valahogy ez jött le...2013. márc. 29. 08:53
1/6 anonim válasza:
Ösztön. A fiúk részéről egyszerű megmagyarázni: senki nem akar igazából használt terméket ... (persze a nő nem termék csak ez egy jó hasonlat), csábító az, hogy az a fiú vezetheti be a lányt egy új dologba. A lányok meg ösztönből a domináns hímegyedeket tartják előnyben. De pl nálunk mindketten szüzekvoltunk ...
2/6 anonim válasza:
Én nem tudom ezeket megérteni.
És elég hülyén érezném magam, ha szűz lennék, a pasim meg végig ment már X nőn... Zavarna.
Még jó, hogy az én szüzességem egy szűz vette el. Kitapasztaltuk az évek során a dolgokat, rengeteget fejlődtünk mindketten. A tapasztaltabbakat szeretem, de én is azért tudok, na...xD
3/6 anonim válasza:
Én egyáltalán nem hajtok az ártatlan szűz lányokra. Nekem nincs időm és energiám ezzel foglalkozni, igazából. Jobban szeretem az érettebb, talpraesett csajokat, akihez nem kell mentőhelikoptert hívni minden kis hülyeségért.
4/6 anonim válasza:
Mert ezt vált megszokássá.
Igaz nálam pl az én barátnő 3 évvel idősebb, aki már nem szűz, én pedig még az vagyok(20),de remélhetőleg már nem sokáig ;)
5/6 anonim válasza:
Nem hajtok ártatlan szűzlányokra.
6/6 A kérdező kommentje:
Elnézést akit megbántottam, tisztelet a kivételnek!
Én csak nem értem ezt , és próbálom megérteni az ilyen gondolkodású embereket :/
2013. márc. 29. 13:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!