Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk mit gondoltok az ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk mit gondoltok az ilyen testalkatról?

Figyelt kérdés
[link]
2014. febr. 3. 21:31
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
oké kategória
2014. febr. 3. 21:43
 12/34 anonim ***** válasza:
Átlagos, nem rossz. A lábak nagyon jók.
 13/34 anonim ***** válasza:

férfiaknál ez ilyen testalkatnak felel meg:

[link]

14/34 anonim ***** válasza:

nekem tetszik

mindenkinek más szép így bármit válaszolunk mindenkinek igaza van a saját szemszögéből

25f

15/34 anonim ***** válasza:

Átlagos alkatod van, nekem bejön.

Melled kicsi de arról úgysem tehetsz, nem vagy sovány, sem kövér, combod/feneked kimondottan dögös.

2014. febr. 3. 21:45
 16/34 anonim ***** válasza:
szep vagy (nahh a fenebe, a hetvegen mar megint mehetek gyonni)
2014. febr. 3. 21:48
 17/34 anonim ***** válasza:
igen a 13-as jól látja tényleg olyan a férfi megfelelője ennek, viszont amelyik férfi igy néz ki eláshatja magát az a röhej :DD
2014. febr. 3. 21:49
 18/34 anonim ***** válasza:
12%
csoringer fotos, hogy nem sirt bele a kameraba
2014. febr. 3. 21:52
 19/34 anonim ***** válasza:
54%

Nos.... :)

Csaj vagyok, és nagyjából ilyen alkatom van nekem is, csak a popsim és a csípőm kisebb. Meg formásabbak a combjaim (adottság, nem vagyok fitness lady)

A fiúk itt igen "aranyosan" leírják a negatív véleményt, a kérést teljesítették, választ adtak neked, csak kérdés, hogy hogyan... jó, elfogadjuk, ha nektek nem tetszik ez az alak, tényleg köszi! :)

Szerintem jó alakod van. Jól érzed magad a bőrödben? Szereted magad? Csak ez a fontos.

Répa alakom van, utálok a pici fokhagymagerezd popóm, a csípőmnél szélesebb vállamat, de tudom az előnyeimet is, pl. olyan combjaim vannak, hogy nagyjából mindenki azt lesi rajtam.

Tényleg, rendesen utáltam a testem, de fél éve betoppant az életembe a barátom, imádja a pici kézfejemet, a kis popómat, a kis hasamat, a melleimet, amik ráadásul aszimetrikusak, de azt mondja, hogy gyönyörű formája van mindkettőnek, és szépen állnak, szeret a csípőmben megkapaszkodni, amin van egy kis felesleg :) És én is őáltala szerettem meg magamat, nem tőle függök, mert már szeretem magam (egészséges szinten).

Ne idegenek véleményére építsd az önbizalmadat :) Fedezd fel magadban az előnyös tulajdonságaidat! Tök jó alakod van, igen, kicsit lötyi, na és?! Hetente 2x bekapcsolsz valami Rubint Alexandra izét, azt jó lesz! ;) Ennyi. Elárulok egy titkot: a fiúknak sincsen tökéletes alakja, és izomzata. És akkor nekünk, lányoknak sem kell tökéletesnek lennünk. Öltözz csinosan, építs az erősségeidre, ennyi! :)

Mert nem az a lényeg, hogy mennyi vagy, hanem hogy mennyit tudsz eladni magadból - és az nagy igazság, akármennyire fáj is egyeseknek :)

2014. febr. 3. 21:52
 20/34 anonim ***** válasza:

amúgy vágod,hogy a netről szedte le a képeket?

szóval felesleges regényt írnod az életedről

2014. febr. 3. 21:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!