Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igazán lovagias, romantikus fiúk léteznek még?
Figyelt kérdés
Aki szívéből ilyen típus, és nem csak a kapcsolat első heteiben viselkedik így.
Ti találkoztatok már ilyen fiúval?:)
2014. febr. 3. 14:52
21/32 Noydra válasza:
Ezt már neked kell tudnod.:)
Egy párkapcsolatban hamar kiderül, hogy számodra normális-e a másik, nem igaz? :)
22/32 anonim válasza:
ma 21:47
Nem jó ha normális mert az uncsi! :)
Inkább gyere őrült szükségem van rád! :)
23/32 anonim válasza:
Én romantikus férfinak mondanám magam. Ezért is tartok ott a nők terén,ahol tartok. Tehát sehol.:) Mert jól mondják az előttem kommentelők,miszerint kihaló félben vagyunk.Mindig is elképzeltem,hogy megadnék mindent a szerelmemnek,sokat romantikáznék vele,romantikus vacsorák,kirándulások. Mellettem nem kellene féltékenykednie,attól tartania,hogy majd megcsalom itt meg ott. Biztonságba lehetne mellettem,az biztos. Hamar le tudna venni a lábamról és mindvégig vele maradnék. Míg a halál el nem választ.:)
24/32 Noydra válasza:
Tudod a normális, az értelmi és érzelmi képességekre értendő. Meg az agyi szintre.
Köze nincs ahhoz, hogy valaki unalmas-e, vagy nem.
De ahogy gondolod :D
Én nem járnék egy fogyatékossal, csak mert izgalmas ...
25/32 anonim válasza:
ma 21:55
Nem járnál mert mozgássérült vagy..xd
29/32 anonim válasza:
ma 22:06
A tollókocsis lányokra gerjedek,mert akkor nem én vagyok papucs..xd
30/32 Noydra válasza:
Milyen szar lenne ha megtudnád, hogy fiú vagyok...:(
Jajj hoppá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!