Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valter6672 kérdése:
Lányok! Pontoznátok ezt a testet 0/10 között?
2014. febr. 3. 01:39
11/28 anonim válasza:
nem vagy menő gyúrógép, de ezt már láthatod is.
12/28 anonim válasza:
De jó darázsderekad van! Sok nő megirigyelhetné!
13/28 moneyrunnin@ válasza:
Dominika te biztos kis bálna bébi:D
14/28 anonim válasza:
Nem, negyvenötszázalék. Nekem jó alakom van, csak nem kérkedek vele itt a gyiken:D
15/28 anonim válasza:
negyvenöt százalékot még bele kell dobnom egy kád savba, max segítesz :D
16/28 A kérdező kommentje:
Nem tartom magam gyurogepnek csak szimplan feltettem egy kerdest. kivancsi voltam kinek mi a velemenye rola. majusba lesz hogy egy eve edzek, azota majdnem 10kg jott fel(szinte izom.) es meg most is csak igy nezek ki. valaki az elejen irta hogy van benne munka vagy hasonlo, neki koszonom az "elismerest". egyebkent egy keprol sokat csal a derekam azert ennyire nem vekony csak hulye beallas plusz genetika is mivel zsir nemsok van rajtam, tudnek mas kepet is kuldeni de inkabb megtartom mert a vegen az lesz h ide jarok menozni :) beke
2014. febr. 3. 02:30
17/28 anonim válasza:
béke tesó :)
71% ne gonoszkodj. :D
19/28 anonim válasza:
Szép a mosolyod, ezért kapsz 2 pontot :D
20/28 anonim válasza:
A sok negatívozó valószínűleg Sylvester Stallone külsővel rendelkezik. Ő legalább valami értelmes dolgot csinál, foglalkozik a testével, ellentétben ezzel a sok barommal, akik annyira poénosak, hogy majd leestem a székről. Menjetek inkább ti is gyúrni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!