Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok pontoznátok nekem egy srácot?
Sziasztok:D Közvélemény kutatást szeretnék tartani, mert van egy blogom:) Egy cikket írok arról, hogy bizonyos típusú pasik mennyire jönnek be a nagy átlagnak. Ezért körbenéztem itt a GYK-n és kerestem egy srácot aki már egyszer felrakta magát valamilyen indokkal. Megszeretnélek kérni titeket, hogy pontozzátok nekem ezt a pasit 1-10ig és írjatok hozzá megjegyzést is a külsejéről arról, hogy miért jön be és miért nem :) Ő az első,még jönnek többen is később!!!
Ugyan nem lány vagyok, de 2 lányos apa, akinek majd a kanokat kell hessegetnie, ha nyilvánvalóan degeneráltak, így én is véleményezek.
Szimpatikus, nem hajtanám el.
Elég rossz a kép de legyen egy 9-es
miért jön be...hm az arcvonásai és a testalkata (mármint amire ennyiből következtetni lehet) is tetszik
9/10
Aranyos, de nekem kicsit nagy a "szakálla", vagyis széles vagy hogy mondjam. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!