Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, válaszolnátok? 20L

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, válaszolnátok? 20L

Figyelt kérdés
Ha egy lánynak elmondanátok,hogy le szoktatok tölteni róla képeket (fb), akkor azt milyen céllal tennétek?
2014. febr. 2. 12:26
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Kérdező: én sose lennék képes erre, így. Biztos vannak ilyenek, de buta általánosítás lenne.

23/F

2014. febr. 2. 12:54
 12/16 anonim ***** válasza:
Sosem töltöttem még le senkiről képet. Nagyon szánalmasnak tartanám magamat, ha ilyet tennék.
2014. febr. 2. 13:01
 13/16 anonim ***** válasza:
Semmilyen céllal. Nem szokásom ilyet tenni. Elég furcsán hangzik a kérdés is...
2014. febr. 2. 13:02
 14/16 anonim ***** válasza:
szerintem nincs ebben semmi furcsa én még néha a telómra is rátettem, hogy kiverhessem rá:D XD
2014. febr. 2. 13:13
 15/16 anonim ***** válasza:
őőőő NEM!
2014. febr. 2. 13:14
 16/16 anonim ***** válasza:

már a kérdésen is beszartam

nem nem szoktam képeket letölteni ismerősökről így a célja is csak homályos talány számomra

komolyan hogy lett ilyen elcseszett a korosztályom?

2014. febr. 2. 13:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!