Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, válaszolnátok? 20L
Ha egyéjszakás kalandotok volt valakivel, eszetekbe szokott jutni,hogy milyen jó volt pl, vagy ezek az egyszeri du*ások tényleg csak a kielégülésről szólnak?
A párommal tegnap szóbajöttek az egyéjszakás kalandok,és elég rossz érzés fogott el,hogy neki volt egy pár mielőtt összejöttünk volna. Érdemes ezen kattogni,vagy felesleges?
ne kattogj ezen
most most van
jól elvagytok és ez a fő!!
Hát azért jó volt, a csajt régebb óta ismertem már és egyszer egy buliba valahogy megkívántuk egymást, pedig teljesen más hullámhosszon voltunk, ő vékony helyes, alacsony csaj volt én meg nagydarab kövér állat, de valahogy az élet összehozott minket egy este le is feküdtünk nagyon jó volt vele, én szerelmes lettem belé, ő is belém de mondta hogy neki külsőre ilyen ember nem kell így lepattintott 2 hét után. Szinte nem is jártunk csak találkoztunk párszor dumáltunk és ennyi.
Rossz volt így, párkapcsolatom még nem volt, vagy is volt 1 de ott csókon kívül semmi más nem történt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!