Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerettél már bele gyakoris...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerettél már bele gyakoris felhasználóba? Ha igen, hogy történt?

Figyelt kérdés
2014. febr. 1. 23:26
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
75%

Szeretni.. :D?

még nem :)

de szerettem már meg innen pár embert :D

2014. febr. 1. 23:39
 12/21 anonim ***** válasza:
65%
valaki arra veri a fa szát h szétpontozza a népet :D
2014. febr. 1. 23:50
 13/21 anonim ***** válasza:
82%

Igen, vagyis meg volt minden esélye.. csak az illető szintén nem élt vele annak ellenére sem hogy sok jelet adtam, így ő is ilyen illusion-destroyer lett.

Más nem történt, köszi megvagyok.:)

2014. febr. 1. 23:50
 14/21 anonim ***** válasza:
66%

A szülődet 0-ázd hülyegyerek! (Mintha nagy jelentősége lenne. :))

Akkor sem zúgtam bele senkibe ostoba! :D

2014. febr. 1. 23:51
 15/21 anonim ***** válasza:
Szeretni ugyan nem, de volt már innen két pasi is, akivel tök jól indult minden, de aztán egyikből se lett semmi, kissé kiábrándítottak a vége felé..
2014. febr. 1. 23:55
 16/21 anonim ***** válasza:
nem
2014. febr. 1. 23:57
 17/21 anonim ***** válasza:
Eddig még nem volt szerelem, de sok, aránylag normális emberrel ismerkedtem már itt össze.
2014. febr. 2. 00:00
 18/21 anonim ***** válasza:
68%

Igen. :) Hogy mi történt? 4 hónapog abban a tudatban éltem, hogy ő lány (:D), aztán bevallotta, hogy fiú, megismerkedtünk, majd találkoztunk, összejöttünk, és immáron fél éve boldogítjuk egymást. Röviden ennyi.

(Btw a 43%-osba nem szeretett bele az égadta világon senki!)

2014. febr. 2. 00:09
 19/21 anonim ***** válasza:
77%
Igen. :) Hogy mi történt? 4 hónapig abban a tudatban élt, hogy lány vagyok (:D), aztán bevallottam, hogy fiú, megismerkedtünk, majd találkoztunk, összejöttünk, és immáron fél éve boldogítjuk egymást. Röviden ennyi.
2014. febr. 2. 00:17
 20/21 anonim ***** válasza:
Nnos, igen. Sokat beszélgettünk... aztán mégsem találkoztunk. De a mai napig tartjuk az online kapcsolatot :).
2014. febr. 2. 02:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!