Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az alábbi helyzetben mi legyen a következő lépés?
Az a helyzet, hogy nem vagyok túlságosan tapasztalt csajozógép, meg úgy túlságosan az önbizalom se teng túl bennem. Erről ennyit. Van egy lány, akit körülbelül már fél éve csak bámulok... Technikailag egy helyen dolgozunk, de gyakorlatilag mégse, mert másik részlegen van (ja igen, iroda, tehát nem gyárban vagyunk)... tehát értelmes indokot nem tudok kitalálni amivel csak úgy lehetne vele beszélni. Tehát ez az alap szituáció.
Azonban a minap, bejelöltem fészbúkon.... haverom noszogatására... És szerintem én jobban meglepődtem mint bárki, de visszajelölt. Na de ha már elindult a folyamat, akkor ezután hogyan tovább, mit javasoltok? Bármilyen építő jellegű kritikát szívesen fogadok. Lehet nem lesz semmi a dologból, de egy próbát megér, ugyanis elég dühös lennék azért magamra, ha nem próbáltam meg.
Mindenkinek köszönöm a válaszát
24F
Minden cegnel van valami buli ... sportnap ... csapatepito trening ... karacsonyi buli. Ezek remek alkalmak az ismerkedesre.
Ha tudod a lany nevet es nem felejtkezel meg a nevnapjarol, akkor az is egy lehetoseg.
A ceges bufeben is szoba lehet elegyedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!