Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki van még ilyen helyzetben? Másnak is elveszi az eszét a szerelem?
Nem tartom magam egy buta lánynak, de amikor Ő a közelemben van, kiürül a fejem, ideges, zavart leszek, elmegy a hangom, remegek, egyszerűen nem ismerek magamra. Ez normális egyáltalán? :D Oké, hogy a szerelem megbolondítja az embert, de ennyire? Tiszta hülye leszek amikor a közelemben van, próbálok értelmesen beszélni, de mindig alulmúlom magam, és könnyen lehet hogy azt hiszi hogy hülye béna vagyok. Pedig egyébként senkivel, semmilyen formában nem okoz gondot a kommunikáció.
Ezt a dalt találtam:
http://www.youtube.com/watch?v=AByfaYcOm4A
Pont így vagyok én is. Demi Lovaton és rajtam kívül van ember a Földön, aki ennyire megbolondul? Ha igen, akkor nem ciki nektek?
Ráadásul nem egy kamaszlány vagyok, hanem 23 éves. :D
á, nem vagy egyedül...én is kezdek megbolondulni :D
22L
Na hát ez biztató, jó tudni hogy más is van így. :D
Utolsó előtti, azért ennyire nem nagy a baj. :D
Én is éreztem már így, pedig nem vagyok nő.
Akkor voltam így, amikor olyanba zúgtam bele, akit nem is ismertem, csak távolról csodáltam. Aztán mikor egyszer odajött és megdicsért valamiért, pusztán barátságos gesztusként, akkor annyira zavarba jöttem, hogy csak forgattam a szemeim, nem bírtam ránézni, talán el is vörösödtem, aztán gyorsan megköszöntem és a távozás mezejére léptem. :)
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!