Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért számít tabunak az, hogyha két testvér szerelmes egymásba?
Ha a görög mitológiát vesszük alapul, ott szinte minden isten a testvérével házasodott/szaporodott.
Nekem nincs testvérem így én ebben nem is tudok ténylegesen átérezni, hogy ez miért rossz. Felőlem csinálják, ha nagyon akarják.
Úgy gondolom valamilyen szinten evolúciós vonzata van, hogy nem csinálnak gyereket a szűk családon belül és, hogy ez társadalmilag nem elfogadott és extrém deviáns magatartásnak számít.
Minden emberbe bele van kódolva ez az érzés mert ugye fajfenntartási szempontból a nagyban egyező génállomány a szülők között nagyon káros utódokat eredményez.
Ez ugyanolyan, hogy egészséges ember fejében nem fordul meg, hogy az anyjával/gyerekével éljen szexuális életet.
Mit kell ezen magyarázni?
A TESTVÉRE.
Undorító, beteges, ráadásul vérfertőző-
Lefeküdnél az anyáddal/apáddal?
Kérlek ne csak olyan válaszokat írjatok hogy 'ez gusztustalan... mert csak!' hanem ha így gondoljátok, akkor magyarázzátok is meg hogy miért ezt gondoljátok normális érvekkel!
Amúgy Tabitha Suzuma - Forbidden (Tiltott) c. könyvét olvastam, ami ennek a kérdésnek a kiírására inspirált.
Kérdező, az előttem lévő válaszokat látva te is látod, hogy az ellenérzés zsigerből jön ez ellen.
Mennyi válaszoló magyarázta meg a dolgot? A legtöbbjük nem tudja miért visszataszító számára, csak az.
És tök egyszerű: Azért, mert a tudattalan énünk lesz.arja hogy lesz-e gyerekük vagy sem. Az utóbbi 2 millió évben (kb. ennyi idős az emberiség) ha "szerelmes" voltál valakibe, akkor pároztál vele, szexeltél. És abból mindig lett gyerek. A 99%-os biztosságú fogamzásgátlás a modern idők, kb. az utóbbi 100 év találmánya. Ezt az emberek tudatalatti része pedig nem érzékeli. Én is viszolygok a testvérszerelem gondolatától, a tudattalan énem szinte sikolt a dolog ellen, hiába tudom és te is írtad hogy nem lesz gyerekük.
mert nem normális
a szerelemhez a vonzódás is hozzátartozik, ami jelen esetben semmiképp se lehetne meg, mert a génállomány túlságosan egyező
evolúciós szempontból az ilyen előfordulása nem lenne lehetséges (akkor se ha nem tudják hogy testvérek, mert attól még túlságosan hasonlítanak), ezért ha mégis lenne ilyen, az nem normális
és tényleg undorító, soha semmilyen körülmények között nem tudnék még elképzelni se ilyet a saját tesómmal
szeretem, de csak és kizárólag testvéri szeretettel
fúj, soha
Azért mert nem normális. Akármennyire érezhetik magukat a testvérek szerelmesnek, akkor sem normális. Hisz az ilyen kapcsolatokból nem születik értelmes képességű gyerek.(Igen,tudom,hogy írtad,hogy nem fog gyerekük születni, de gondolj arra, -ha hívő vagy-, hogy Isten a világot úgy teremtette meg, hogy egy férfi és nő kapcsolatából értelmes gyerek szülessen, így tartva fent a népességet. Egy testvérpár kapcsolatából azonban csak szellemileg akadályozott gyerekek születnének, nem lenne társadalom.)
Akik a saját testvérükbe szerelmesek és ráadásul még testi kapcsolatot is létesítenek,azok pszichés gondokkal küzdenek. Nem tudják elengedni a másikat, akivel együtt nőttek fel, túlontúl ragaszkodnak és ez a szerelem érzetét kelti bennük. Nem képesek másokba beleszeretni.
Szerintem ez nem normális dolog és egészségtelen is.
Nekem nincs vele bajom. Ha nagyon akarják csinálják. Gyereket meg nem mindenki akar.
18. Rajtad jót röhögtem. Hogy jön ide "isten" xddd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!