Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok a harmadunokatesómba!?
Figyelt kérdés
(lány vagyok)
az osztálytársam azaz az egyik barátnőm szerint aki szintén rokonom hülyeség meg csesztet hogy rokoon ezt hallom egész nap de én tudom hogy távoli szabad hogy tetszen nekem?
2014. jan. 30. 14:01
1/7 A kérdező kommentje:
a harmadunokatesóm az osztálytársam
2014. jan. 30. 14:01
2/7 anonim válasza:
Miért lenne baj, hogy a nagyon-nagyon távoli rokonod?
3/7 anonim válasza:
Én ezzel sosem voltam tisztába de szerintem az már nem vészes elég távoli. De én személy szerint még az ötöd unakatesómmal sem jönnék össze mert rokon de ez csak én vagyok.
4/7 anonim válasza:
Igen, ennyire távoli rokonok közti kapcsolat a nálunk érvényes erkölcs szerint teljesen elfogadható, törvényesen meg még első unokatesók is házasodhatnak, sőt jegyzői engedéllyel testvér testvérének gyerekével is házasodhat, vagy mostohaszülő házasodhat mostohagyerekével (de ezeket azért már megszólják).
5/7 anonim válasza:
Neha felallhatnal a nagy csaladi asztaltol es korulnezhetnel a kulvilagban :) ... de amugy semmi rossz nincs benne, sot ... legalabb mentesulsz a szulok bemutatasanak procedurajatol es neked sem kell mar bajolognod az o szulei elott
6/7 anonim válasza:
Rokon meg rokon között van különbség. Nem mindegy, hogy a családhoz tartozik vagy távoli rokon. Még első unokatestvérrel is köthetsz törvényesen házasságot. Harmad-unokatestvér azt jelenti, hogy ükszüleitek közösek, azaz a 19. században voltak közös őseitek...
7/7 A kérdező kommentje:
am 17/l
2014. jan. 30. 15:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!