Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Részegen szoktatok msn-ezni, és ha igen, miket írtok?
Figyelt kérdés
Egy srác nagyon tetszik,ráírtam,mondtha h nem ér most rá.De aztán később írt,és az elején még tök normális volt,utána írta h most kicsit részeg,de még nincs teljesen ki...És nem is ismerjük egymást,de fura dolgokat írt...Ti szoktatok ilyet?Meg mennyire lehetett részeg,ha az elején még tök normálisan írt...?2009. dec. 6. 00:33
1/8 anonim válasza:
Én ha részeg vagyok általában otthonomtól távol vagyok az, és ha haza is battyogok ledőlök egyből és húzom a lóbőrt.
2/8 anonim válasza:
Néha előfordul , de csak annyiban látszódik meg hogy NAGYON sok helyesírási hibám van és többet írok a kelleténél , de más nem , néha másnap mondják amikor kérdezem hogy miket írtam , hogy észre se vették
4/8 anonim válasza:
Az biztos... és nyíltabb is,de hülyeségeket is beszél. Inkább józanon beszélj vele
5/8 anonim válasza:
nekem írta már srác részegen, hogy szeret, feleségül akar venni és gyerekeket akar tőlem, pedig csak haver volt:D
6/8 anonim válasza:
én részegen járni nem bírok nem hogy msnezni
7/8 anonim válasza:
Részegen egy a betüt nem találok meg nem hogy még írjak is valakinek...Amugy nem szoktam ilyet. És a kölök meg szerintem csak játszotta az eszét...talán.
8/8 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :)
2009. dec. 6. 19:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!