Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Még nem jött meg! Mit lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Még nem jött meg! Mit lehet ilyenkor csinálni?

Figyelt kérdés
14 éves vagyok és nem jött meg pedig már szerintem több mint 2 éve van folyásom ilyenkor mi a teendő??És nem tudom hogy mit csináljak.

2014. jan. 31. 19:58
 1/3 anonim ***** válasza:
Gyakorizz tovább
2014. jan. 31. 19:59
 2/3 anonim ***** válasza:
54%
Anyudnak kellene szólnod erről, ő elvinne egy nőgyógyászhoz és ott tudnak konkrétumokat mondani.
2014. jan. 31. 20:00
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem is sokáig csak folyás volt, van, akinek csak később jön meg. Még ráérsz, ne görcsölj ezen, mert az is késlelteti! Élvezd, amíg még nincs, bár értem, miért frusztrál ez Téged, de 16 éves korodig ráér. Ha megnyugtat, ettől függetlenül elmehetsz nődokihoz. :)
2014. jan. 31. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!