Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jobb az őszinteség és a nyílt lapok, nem?
Persze hogy kell udvarolni , csak kevesebb csalódás lenne ,ha őszintébbek lennének az emberek .
Azt hogy "dugni" , no ha rajtam múlna biztos törölnénk a szex szinonímái közül , nekem ez a szó annyira taszító a "kefélés"-sel egyetemben ,hogy még ha őrülten is akarom biztos elmegy a kedvem . Lehet ,hogy túl érzékeny vagyok ,de nekem annyira csúnya így hívni .
A "megdugnálak" helyett a "kívánlak" , "le akarok veled feküdni" , "összegyűrném veled a lepedőt" szerintem már sokkal jobban hangzik . Persze van aki szeret "mocskosan" beszélni , ez része a szexualitásának ,hát tőlem csak nyugodtan , én sem vetem meg a kicsit bárdolatlanabb szavakat ,ha már ott tartunk hogy összegabajodtunk .
Mindegy sok ember sokféle gondolkodásmód és szokás , csak néha az a nagyon nagy ámítás okozza később a nagy csalódásokat néha .
Az egyéjszakásnál rosszabb esetben beszélgetés sincs, csak szex.
De! Ha egy férfi meg akar kapni egy nőt, sajnos a csillagos eget is lehazudja, odaígéri pár együttlét miatt. Legalábbis én látok ilyeneket.
Esetemben az arany középútra szavazok. Ha tudom, hogy nem lenne benne a szexben csak úgy, kicsit én is füllentenék.
Viszont én sem ígérnék házasságot, az már nekem is sok...
Volt olyan nő, akivel a kémia nagyon működött, és nyíltan meg tudtuk beszélni, hogy csak szex. Remekül működött.
Viszont ehhez kellő érettség is szükséges, mindkét fél részéről.
Tény, az a legrövidebb. De hányan mennek a legrövidebb úton??? :-D
Félre ne érts költőnő, én is elítélem a felesleges hazudozást. Csak azt írtam, a csábítás fontos dolog még akkor is, ha csak szexet akar a pasi a nőtől.
hát... persze kell a játék, a csábítás, anélkül csak droid üzemmódú párzás lenne... De azt is lehet tisztességesen...
Sztem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!