Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jobb az őszinteség és a nyílt lapok, nem?
Ezzel csak az a baj, hogy sok nő azt mondja, csak szex nincs, kizárólag kapcsolatban.
Vagy mert tényleg úgy gondolja, vagy mert attól tart, mások r..bancnak gondolják.
Na ezért marad a mese, körítés, udvarlás. És a szex. Utána meg vagy lelép, vagy folytatja.
akkor még kevesebbet beszélgetnének az emberek a mostaninál is.
pasik egyetlen mondata: Jössz dugni?
nők válasza: nem.
Pasi továbblép a következő csajhoz.
Másrészt, a jó szexkapcsolathoz is szükséges valamilyen szinten a hódítás, udvarlás.
Sokkal jobb kisebb küzdelem árán megkapni a NŐT, mint egy -"szia, dugunk? más nem lesz."
-"persze, gyere"
kommunikáció utáni együttlét.
Megboldogult lánykoromban ha csak egy alkalmira vágytam, nem szerettem a körítéseket...
Jobb szerettem előre tisztázni mindent... nyílt lapokkal. Így mindkét fél tudja, mire számíthat, és senki nem sérül utána lelkileg.
Akármit is akar egy pasi a nőtől, nem fogja azzal kezdeni, hogy csak szex. Azt meg kell alapozni.
Az más kérdés, hogy ha a nő mondja ezt. Nagyon kevés pasi mondana nemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!