Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy mindig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy mindig csak az idősebb pasiknak tetszek?

Figyelt kérdés
Azt, hogy tetszek nekik, nem úgy értem, hogy kapcsolatot vagy ilyesmit akarnának. De például apukám zenész, és a zenésztársai ilyen 20-30-40 évesek. És állandóan dicsérnek, hogy bizony erre a lányra már nagyon kell vigyázni. Meg volt olyan, hogy az egyikük megkért, hogy menjek alréb egy kicsit mert mellém akart ülni, és akkor elkezdi: "Jó csajok mellett jó ülni" És így átkarolta a vállamat és úgy ült. Meg hasonlók. A helyzet az, hogy én még csak 15 vagyok, és nem tartom magam olyan "hú, de jó" csajnak. A korombeli srácok meg tesznek rám magasról. Oké, néha észreveszem, hogy páran megnéznek, de még soha nem kezdeményeztek nálam. Ami pedig az idősebbeket illeti, szerintem egyáltalán nem öltözködök kihívóan vagy a koromnak megfelelően.
2014. jan. 30. 22:38
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Leszögezem, hogy nem vagyok vevő semmilyen internetes ismerkedésre.

Utolsó válaszoló! Nem szoktam magam sminkelni. Egyáltalán. Semennyire.

Nem kihívó öltözék alatt azt értem, hogy nem hordok túlságosan kivágott felsőket vagy ruhákat. Vagy például nyáron imádok ruhát felvenni, mert szerintem nagyon nőies és szép tud lenni, viszont maximum 2-3 cm-rel a térdem felett van vége.

#8! Apukám is megmondta, hogy nem udvariasságból mondják. Apukám már csak tudja, hiszen Ő is olyan fajta mint ők. Ráadásul nem csak apukám zenésztársai, hanem ismeretlen idősebbek is jobban megnéznek, mint a korombeli srácok.

2014. jan. 31. 13:09
 12/19 anonim ***** válasza:
42%

Mégid mi a fenét mondana apukád?

Azt hogy "kislányom ronda vagy de azért kedvesek vagyunk veled"?

Ez pedig közel sem a tetszés jele.Inkább apádnak szól mint neked.

Akárki lehetne a helyedben ,neki is ezt mondanák.

2014. jan. 31. 13:14
 13/19 anonim ***** válasza:

Nálam is ez van:(

Sajnos van a természetemben/külsőmben/valami másban valami "furcsa" legalábbis ezt szokták mondani az osztálytársaim...

Más nézőpontból meg a probléma az, hogy a tinik 90%-a bulikon ismerkedik, ahova én nem járok, így nincs annyi esélyem ismerkedni. Idősebbek meg bárhol megbámulnak, leszólítanak...Mondjuk engem sokszor kicsit idősebbnek néznek, pedig alig sminkelek+nem kihívó ruhákat hordok.

+1 észrevétel : a környezetemben a korombeliek csak a "menő", népszerű, vagány lányokra buknak, szóval itt megint kiestem:-D

16/L

2014. febr. 15. 22:10
 14/19 A kérdező kommentje:
Hát, köszi a választ. Jó, tudni, hogy más is van ilyen helyzetben. És bár a korombeli fiúk néha megnéznek, sokkal inkább az idősebb korosztálynak jövök be. Ja, és amúgy a gondolkodásmódom is merőben más, mint a korombelieké.
2014. febr. 15. 22:16
 15/19 anonim ***** válasza:
0%

"nem hordok túlságosan kivágott felsőket vagy ruhákat."

túlságosan. ez itt szintén nem ugyanazt jelenti egy nőnek mint egy férfinak.

"idősebbek is jobban megnéznek, mint a korombeli srácok."

mert ők meg mernek nézni úgy hogy észre is vedd.

"Mondjuk engem sokszor kicsit idősebbnek néznek, pedig alig sminkelek+nem kihívó ruhákat hordok. "

emiatt van. aki 15 évesen 15nek néz ki és nem 20nak, azt nem bámulják meg.

"a környezetemben a korombeliek csak a "menő", népszerű, vagány lányokra buknak, szóval itt megint kiestem:-D "

ez sem igaz, inkább magaddal van bajod, hogy nem vagy elég menő, illetve a hangosabb fiúk azt mondjákmutatják ha úgy van egyáltalán. de rengeteg fiú van aki nem a vagánynépszerű lányokat szereti, csak arra meg nem buknak a lányok.

"Ja, és amúgy a gondolkodásmódom is merőben más, mint a korombelieké."

persze, mindegyik ezt hiszi.

2014. febr. 16. 11:16
 16/19 A kérdező kommentje:
Rendben van, elfogadom a véleményedet. De a gondolkodásmódom tényleg más. És addig ezt ne akard kétségbe vonni, mielőtt meg nem ismersz.
2014. febr. 16. 17:04
 17/19 anonim ***** válasza:
kétségbe vonom én anélkül is, mert eddig szinte kivétel nélkül mindenki csak mondta. persze vannak akik kicsit másak, de lényegükben ugyanazok. 2 diplomás szülő nevelése mögött is. főleg a lányok.
2014. febr. 16. 18:33
 18/19 A kérdező kommentje:
Tőlem vonjad. Őszintén szólva nekem bőven elég, ha én tudom, hogy min mentem keresztül, és hogy milyen a gondolkodásom, és nem érdekel a véleményed, és mivel nem ismered a múltamat és a dolgaimat. Azt, hogy mennyi mindenben különbözök a korombeliektől.
2014. febr. 16. 20:41
 19/19 anonim válasza:
0%
13-as te pont az ideálom vagy :D
2014. márc. 10. 00:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!