Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tetszenek a pasiknak az idősebb nők?
szerintem ezt így nem lehet általánosítani, hiszen nem egy olyan pasi van akinek 10-15évvel fiatalabb barátnője van, vagy pár évvel
ez embere válogatja szerintem, az ismeretségi körömben minden srácnak 1-2 évvel fiatalabb barátnője van, mint ők, szóval azért ezt így mindenkire nem lehet elmondani
ha valaki meg idősebb nővel kezd, több oka is lehet, ha nagyon nagy a korkülönbség akkor lehet h anya-komplexus, ha nagyon durván nagy korkülönbség (lásd Mary Zsuzsi 60éves a barátja meg 21 :D, na az már nagymama-komplexus) :D de biztos vannak olyan fiúk is, akik tényleg szerelmesek és valamit látnak a náluk 10-15évvel idősebb nőkben (bár ilyen fiút nem ismerek:))
meg, ez a korkülönbség inkább fordítva szokott lenni, több idősebb pasi szaladgál fiatal kiscsajjal az oldalán, mint egy korosabb nő egy fiúcskával :)
20/L
Szia!
Ahány ember annyiféle szokás akár az ágyban akár csak úgy simán az életben. Ha egy fiunak idősebb nő kell az nem baj nyilván a kicsit régies felfogás szerint fiatalabbnak kell lenni a lánynak, de ez ma már elhanyagolható. Az az ágyban jó vagy nem jó téma hát erre nem lehet semmit se írmi mivel nem kortól függ hanem fantáziától , rátermetségtől ....
Üdv.: Dr.Mexi
Nem lehet így általánosítani, ahogy idősebb nőre se mindre illik az a leírás hogy komolyabb vagy jobb az ágyban.
Én sem vagyok komolyabb egy 18 évesnél csak mert 25 vagyok. Sőt, néha még gyerekesebben is viselkedem. Tapasztalatom sincs több, 2 barátom volt életemben, mostanság a 15 évesek már túl vannak ennél több pasin is.
Egy idősebb nő már tudja, mi a pálya, egy fiatalabbat sokszor hetekig, hónapokig kell fűzni, egy 30-40 éves nőnél ár nincs mese, feküdni kell. Valamint persze a tapasztalat.
Amúgy nők is rendszeresen kezdenek 10-20 évvel idősebb pasikkal.
Én 33 éves voltam amikor megismerkedtem egy 24 éves sráccal egy fodrász telefonszáma kapcsán. Utána sokat beszélgettünk a neten, rá 1 hónapra bevallotta h szerelmes belém. Kerültem, mert úgy gondoltam h ez csak fellángolás és reméltem hogy el fog nála múlni. Azóta 3 éve együtt vagyunk:) Beszélgettünk arról h milyen lenne ha szakítanánk. Elmondta h gondban lenne, mert az elmúlt 3 év miatt képtelen lenne nála fiatalabbal kezdeni.Ő a felfogásra, a tapasztalatra, a gondolkodásra hivatkozott. Az h ki milyen az ágyban az egyénfüggő. lehet egy 30 éves nő is olyan mint egy darab fa. Szal nem csak a szex ami miatt esetleg idősebb nőhöz vonzódik egy srác.Nem lehet általánosítani se a 20 körüli és se a 30as korosztálynál ez is biztos.
Erről csak az tud nyilatkozni aki már próbálta mindkét oldalt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!