Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet egy ember sármos, mitől?
na és akkor mik azok a bizonyos arcvonások?
khmm..csúnya vagyok..nem kertelek.
most akkor olyan arcomnak kellene legyen mint az alkonyatból annak a Edvardnak vagy kinek..ő sármos?..vagy mutatnátok olyan 20 év körüli fiúkat akik sármosak?
Ne haragudj én csak téged támadtalak, én voltam a 7es és a 9es is. Te 3xor leírtad ugyanazt a f*s*ságot...
Nem mellékesen, miből szűröd le hogy bármiféle kissebségi vonallal lennék megáldva? Azért mert azt mertem írni, hogy kis g*eci vagy...
20 év körül nem beszélhetünk sármról én szerintem. Azok az arcvonások bizonyos ráncoktól, arc kifejezéstől, változásoktól alakulnak és mondják rá hogy sárm.
Edward mitől lenne sármos? George Clooney sármos...
A sárm kisugárzás kérdése is. Az pedig a jellemeddel és a gondolatovilángoddal tudod elérni, hogy olyan legyen ami vonz másokat.
Vannak olyan férfiak akik nem kimondottan jóképűek mégis sármosak. Ez azért van, mert nekik olyan az életútjuk, olyan felfogásuk, hogy vonzzák az embereket.
Megfigyeléseim leginkább azokra jellemző ez, akik elértek valamit az életben és büszkék magukra. Nem kell a külvilág ahhoz, hogy definiálják magukat. Tudják kik és mit akarnak. Ez sok embernek vonzó, mivel a legtöbben a külvilág által definiálják magukat, folyton bizonytalanok és sokszor nem tudnak semmi értékelhetőt felmutatni amivel szebbé vagy jobbá tették világot, vagy elismerték volna.
És még van az extrák ehhez: udvariasság, intelligencia, emocionalitás... stb.
helyes pofádnak kell lennie viszonylag, és megfelelően kritikusan, távolságtartóan kell állnod a nőkhöz. (nem tahón, viszont nem is mindent beszopva)
"Chewie, tartsd a távolságot, de ne vegyék észre, hogy tartod a távolságot!"
Han Solo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!