Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vegyem rá a párom arra úgyhogy nem sértem meg, hogy távolítsa el a szőrt egy-két helyről?
Figyelt kérdés
A barátnőmnek van egy kis szőr a végbélnyílásánál, ami egy kicsit visszataszító tud lenni nekem pl amikor kutya pózban csináljuk, vagy amikor 69-ezünk. Igazából nincs nagy gondom vele, csak úgy gondolom úgy jobb lenne. Szeretem nagyon, tehát az ilyen kommentekkel nem kell jönnie senkinek sem hogy aki szeret valakit az elnéz sok dolgot. Másik testrész pedig a fenéken lévő kis pihék. Főleg lányok véleményét kérném erről, és legyetek olyan szívesek ne csesszetek le ezért.2014. jan. 29. 19:10
11/13 anonim válasza:
Inkább úgy, hogy "annyira kívánatos vagy, imádlak itt és ott kényeztetni, hmm, de úgy még jobban tetszene, ha ez itt nem lenne... lehetne róla szó?".
Vagy másik:
te mennyire tartod karban magad odalent? Ha nem nagyon, akkor "valamit valamiért" alapon is felvethetnéd.
12/13 A kérdező kommentje:
Mármint hol? Popónál?:D Ott nekem meg van hagyva a szőr, és ő ki nem állhatná azt ha én például gyantáztatnám a lábam vagy a fenekem vagy akármim, szóval az biztos nem. Az elsőn viszont még elgondolkodom amit írtál. Nagyon szépen köszönöm a rendes válaszotokat. :) Végre nem ilyen tirpák tróger parasztok írnak ide. :)
2014. jan. 29. 19:58
13/13 anonim válasza:
A pihéket ne szedesd le vele, gondolj csak bele, ilyen picik még a kézfején, mellkasán is vannak. Ha vagytok olyan kapcsolatban már, felajánlhatnál egy közös fürdést, ahol leborotválod alul (pár milliméteresnél szerintem ez egyáltalán nem taszító, jó szórakozás lehet:), és hátulra is tévedj a borotvával. Aztán mondd meg neki, hogy így sokkal vonzóbbnak találod, márha az lehetséges . Hajrá !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!