Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan vegyem rá a párom arra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vegyem rá a párom arra úgyhogy nem sértem meg, hogy távolítsa el a szőrt egy-két helyről?

Figyelt kérdés
A barátnőmnek van egy kis szőr a végbélnyílásánál, ami egy kicsit visszataszító tud lenni nekem pl amikor kutya pózban csináljuk, vagy amikor 69-ezünk. Igazából nincs nagy gondom vele, csak úgy gondolom úgy jobb lenne. Szeretem nagyon, tehát az ilyen kommentekkel nem kell jönnie senkinek sem hogy aki szeret valakit az elnéz sok dolgot. Másik testrész pedig a fenéken lévő kis pihék. Főleg lányok véleményét kérném erről, és legyetek olyan szívesek ne csesszetek le ezért.

2014. jan. 29. 19:10
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Amilyen finoman itt leírtad, mond el neki is. A nők nem szörnyetegek megértjük a dolgokat, max az elején hisztisek vagyunk miatta. Csak próbáld vele normálisan, és finoman közölni.
2014. jan. 29. 19:12
 2/13 anonim ***** válasza:
Mondd meg neki így, hogy jobban tetszene neked szőr nélkül, nincsen ebben szerintem semmi sértő. De amúgy nem túl egyszerű ott rendesen leborotválni.
2014. jan. 29. 19:13
 3/13 Moszuke ***** válasza:

hm a fenék pihéket én tuti nem kérném, hogy leszedje.. évek múlva amikor visszanőnek, nagy vastag fekete szőrként, majd szidni fogod magad, hogy milyen hülyeséget kértél tőle..

a popsiszőr meg tényleg, ennyi. szólsz finoman és megteszi.

2014. jan. 29. 19:17
 4/13 anonim ***** válasza:

elég macerás onnan leszedni, lehet hogy azért hagyja meg mert vagy fel sem tűnt eddig neki hogy ott is szőrös vagy mert tükörben sem látja úgy magának és nem meri nehogy megvágja magát.

ha ez utóbbi, akkor viszont akár te is segíthetsz neki...bár lehet azt sem tartod gusztának.

de ahogy itt leírtad az tényleg teljesen jó és nem sértő

2014. jan. 29. 19:17
 5/13 anonim ***** válasza:
0%
#3 :D Nem nő az vissza úgy... Nem lesz sem erősebb sem sötétebb.
2014. jan. 29. 19:19
 6/13 anonim ***** válasza:
3-assal értek egyet. a pihéket nem is nagyon lehet leszedni. a rendes szőrt meg mondjad neki, finoman, h nem szeretné-e leszedni... az jogos kérés szerintem.
2014. jan. 29. 19:20
 7/13 anonim ***** válasza:
#5 de - bikinivonalnál tapasztaltam.
2014. jan. 29. 19:23
 8/13 anonim ***** válasza:
A végbélnyílásnál lévő szőrtelenséggel egyetértek, de a pihékkel mi a gond? :)
2014. jan. 29. 19:24
 9/13 anonim ***** válasza:

A pihéket ne akard!

Egy az, hogy túl vékonyak és rövid ahhoz, hogy az epilátor vagy a gyanta megfogja, kihúzza és ne csak elszakítsa.

Borotvával pedig borzasztó lenne.

2014. jan. 29. 19:27
 10/13 A kérdező kommentje:
Oh micsoda gyors válaszok! Köszönöm szépen hölgyeim, igazán kedves, és segítő válaszokat kaptam tőletek, ezt nagyra becsülöm. Szóval akkor azokat a pihe féléket semmiképp? Rendben. Igazából fogalmam sincs, hogy hogy álljak neki ezzel az egész szöveggel. Csak úgy amikor lefekszünk mondjam neki hogy: "Figyelj már.. nem akarod ott is leborotválni?" Vagy mi? Csak mert ez olyan kellemetlen, és tudom hogy könnyen megsértődik a dolgokon, és én pedig nem akarok neki semmi rosszat okozni.. :( Egyébként abban hogy segítsek neki, semmi "izé" nincs.. tehát én simán segítek neki, én nem förmedek el az ilyen dolgoktól, csak szeretem ha egy nő teljesen "tisztában rakja" magát, ahogy csak tudja. :) Szerintetek mit mondjak?
2014. jan. 29. 19:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!