Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, fiúk mi a véleményetek rólam?
21 éves vagyok. A párommal másfél éve élünk együtt. Mikor egybe költöztünk megmondtam neki hogy tőlem ne várjon csodát nem vagyok házias és nem is szeretnék az lenni. Erre azt mondta hogy nem érdekli ilyen vagyok és kész.
Nem szeretek főzni, takarítani, rendet rakni, nagyon lusta vagyok. Persze ne úgy képzeljétek hogy büdös van nálunk meg ilyenek. tiszta ruha, ágynemű, tányér mindig van és a fürdőt is kitakarítom (mert félek a baciktól). De rendetlenség és pókháló van bőven ami engem nem érdekel.
Mindig mindent a földre dobálok amiért meg szokott szólni. Mondtam ha nem tetszik vegye fel. Szóval mi a véleményetek?
Egyedül nehezen fog menni, mert ha a pároddal együtt mindketten csak átléptek a földön hagyott cuccokon, nem is fog sikerülni.
Miért csináljam meg, ha a másik sem teszi, hangzik el jogosan a kérdés. Kicsit mindkettőtök fejében rendet kéne tenni. Nem kell otthon patikának lenni, Isten őrizzen, az sem jó, de a rendet megtartani mindig könnyebb, mint a káoszból rendet varázsolni.
Mindketten csak egy kicsit tesztek hozzá és szép rendben lesz a lakás.
A pasid eleinte tiltakozni fog ellene, DE van egy komoly fegyver a kezedben, amiről a nők hajlamosak elfeledkezni. Vulgárisan és rém egyszerűen hangzik, de minden p.na nálatok van, mi férfiak pedig ezért mindenre képesek vagyunk:D
Ennyire egyszerű, ezzel a párodat is rá tudod venni egy kis rendrakásra és arra, hogy tartson rendet, ez téged is ösztönözni fog.
Semmi bonyolult nincsen benne:)
Azért az tetszett, hogy itt mindenki egyből arra gondolt, hogy fiú a kérdező; pedig tökre lerítt a kérdésből, hogy lány...
Az exem is ilyen volt és engem is baromira bosszantott. Én sem vagyok egy borzasztóan rendes és tisztaságmániás FIÚ, de attól a falra másztam, ha ő is csak letette a földre a dolgait.
Nem olvastam végig a hozzászólásokat, mert gondolom a generikus adom-kapom ment végig, de tapasztalatból mondom, hogy ezt a fokú trehányságot hosszú távon nem lehet elviselni és veszekedésekhez vezet! Tehát nem az a probléma, ha nem vagy házias, hanem az, hogy alapvető normáknak sem felel meg a viselkedésed...
"Attól hogy nő vagyok nem mindent nekem kell csinálni. Szerintem 50-50%"
A semmit és a mindent te csinálsz között elég nagy különbség van. Amíg az elsőbe tartozol, addig szerintem te ne panaszkodj...
Egyébként szerintem is baromi igénytelen vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!