Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, fiúk mi a véleményetek rólam?
21 éves vagyok. A párommal másfél éve élünk együtt. Mikor egybe költöztünk megmondtam neki hogy tőlem ne várjon csodát nem vagyok házias és nem is szeretnék az lenni. Erre azt mondta hogy nem érdekli ilyen vagyok és kész.
Nem szeretek főzni, takarítani, rendet rakni, nagyon lusta vagyok. Persze ne úgy képzeljétek hogy büdös van nálunk meg ilyenek. tiszta ruha, ágynemű, tányér mindig van és a fürdőt is kitakarítom (mert félek a baciktól). De rendetlenség és pókháló van bőven ami engem nem érdekel.
Mindig mindent a földre dobálok amiért meg szokott szólni. Mondtam ha nem tetszik vegye fel. Szóval mi a véleményetek?
Fúú, hallod, elég igénytelen és gusztustalan lány lehetsz.
Fúj, g*ci. Nem is értem, melyik faszinak lehet gusztusa hozzád nyúlni, mivel amilyen a mosdó, olyan a törölköző. Ha a környezetedre nem vagy egészséges mértékben igényes, és higiénikus, akkor te magad, a tested sem lehet az. Blöeee
Szóval nálad csak ez a két véglet létezik. A háziasszony, és a undorító, gusztustalan, igénytelen ember.
Tudod, létezik köztes megoldás is, amit az emberek próbálnak elmagyarázni neked. Én sem vagyok háziasszony, de normális körülmények között élek. Például: nem hagyom a földön rohadni a cuccokat. Nem vagyok az a fajta, aki ha azonnal meglát egy koszszemet, azonnal feltakarítja, csak tudod nálam is eltelik x idő, 1-2 nap, amikor úgy érzem, hogy rendet kéne rakni, és kikéne takarítani. 21 évesen ennél több eszed lehetne, felnőtt nő vagy, és önálló. Ha egy 16 éves mondaná ezt, akkor még megérteném... pár év, és kinövi. De te még a megváltozás gondolatán sem merengtél el, se a párod. Az én 23 éves bátyám se egy tisztaságmániás, sőt... de nálatok azért még sem rendetlenebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!