Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm nagyon sokat hízott, mióta összejöttünk, de nekem még jobban tetszik így. Szabad bíztatnom, hogy maradjon ilyen, vagy ösztönöznöm kéne a fogyásra?
Ez csak attól függ, hogy mennyi az annyi.
Tehát ha husisabb lett csak, és tetszik, akkor hagyd, akkor szólj,ha a
kifejezetten kövér lett annyira, ami már egészségügyi kockázatot is növel
valamilyen formában. Amig az egészsége/életminősége nem romlik a plusz kilók
miatt, addig felesleges fogynia ha bejön neked.
Első nekifutásra le kellene állítani a hízást!
Hacsak... mi a helyzet az utódlással?
Szép dolog ez a "fogadjuk el a másikat olyannak, amilyen" szemlélet, csak az ezzel a bibi, hogy az ember megismer valakit úgy, ahogy. Ehhez képest egy drasztikus változtatás már negatívan hathat a kapcsolatra.
Valakit megismerek 50 kilósan, aztán lesz 110, az úgy érdekes.
Ha a barátnőd boldog a bőrében, jól érzi magát és neked is tetszik így, akkor hol a gond?
Látatlanban erre nem lehet értelmeset mondani. Ha már alapból húsos volt, és még arra ment fel 10, hát az a minimum, hogy ne biztasd további hízásra.
Szép dolog ez a nagy tolerancia, de nekem bűntudatom lenne, ha tétlenül nézném végig, ahogy a szerelmem tönkre cseszi az egészségét (hormonproblémákat ne keverjük ide, a legtöbben még mindig lustaság + zabálás miatt kövérek).
Azt is vedd figyelembe, hogy ha te nagyon ajnározod a kövérségét, még jobban elhízhat, és ez fiatalon, első szülés előtt nem szerencsés.
Szóval csak óvatosan, az egészség a legnagyobb érték, és fiatalon a legkönnyebb jó formába hozni magad, utána már csak egyre nehezebb lesz.
Jól lepontoztatok, de szerintem továbbra is kérdés: leállt már a hízása?
Vagy pedig most is folyamatosan hízik?
Nagyon nem mindegy!
Akár lehet egy betegség is, vagy bármi más probléma, amihez orvos kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!