Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok arról, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok arról, hogy csak azért jöttem össze egyik haverommal hogy közelebb legyek ahhoz akit valójában szeretek?

Figyelt kérdés
2009. dec. 5. 09:57
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
azt h r*banc vagy.összejössz egy sráccal csak h közelebb kerülj egy másikhoz közben meg itt is pasizgatsz.pfffffff
2009. dec. 21. 20:10
 12/16 anonim ***** válasza:
Szerintem elég nagy kitolás azzal akit kihasználsz a boldogságod miatt, de álszentség lenne azt mondani hgoy nem csinálják rajtad kívül még több ezren ebben a pillanatban is :) Csak nem tudom miért kell járni vele, miért nem haverkodtok csak? Úgy is közelében lehetnél a kiválasztottadnak. Sőt még közelebb lehetnél ha odamennél csak simán hozzá anélkül, hogy valakivel ki " babrálsz" :D
2009. dec. 21. 21:06
 13/16 anonim ***** válasza:
Hülye kurv@ vagy.
2009. dec. 21. 21:17
 14/16 anonim ***** válasza:
Rohadt nagy szemétség...
2009. dec. 21. 21:47
 15/16 anonim ***** válasza:
Kívánom,hogy egyszer egy srác csak addig járjon veled, míg a barátnőddel tutira össze nem jön.
2009. dec. 21. 22:20
 16/16 A kérdező kommentje:

ne kívánjátok soha nem kívánjunk a másiknak rosszat

azért akkor sem értem miért vagyok ribanc ha mindent elmondtam neki ink véleményem szerint az ő helyzetét nem vágom hogy miért akar így is velem lenni

nem feltétlen bennem van a hiba

2009. dec. 24. 09:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!