Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tudnátok olyat szeretni, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudnátok olyat szeretni, aki már ölt embert?

Figyelt kérdés
2014. jan. 28. 11:21
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nem. A részegen gázolás az NEM véletlen! Nem véletlenül itta magát seggrészegre és nem véletlenül ült be ilyen állapotban a kocsiba! Ez undorító.
2014. jan. 28. 13:05
 12/14 A kérdező kommentje:
Örülök hogy ilyen sokan írtatok. Csak eszembe jutott és gondoltam felteszem a kérdésem. Kb azt kaptam amire számítottam. Köszönöm.
2014. jan. 28. 14:19
 13/14 anonim ***** válasza:
Erre így nehéz válaszolni. Mivel ilyen helyzetben még nem voltam. Csak olyanban, amikor valahol legbelül tudom, hogy nem kellene szeretnem, de mégis szeretem azt a valakit. Azt hiszem, hogy lenne olyan szerelem, amikor ez sem számítana, persze, ha szándékos emberölésről van szó, az más, ha azt szimplán csak gonoszságból követte el, ez kivétel lenne nálam, akkor, ha szeretném is, otthagynám. Remélem, hogy segítettem a válasszal. Egyébként addig ne ítélkezzünk, amíg nem voltunk hasonló helyzetben. Elítélendő az emberölés, de nem mindegy, hogy hogyan is törént, mi okból és, hogy aki elkövette, az megbánta-e, illetve van-e oka megbánni.
2014. jan. 28. 17:07
 14/14 Kapitány_úr ***** válasza:

Nekem a volt-menyasszonyom megölte az egyik rokonát. Jelenleg Kalocsán ül.

Nehéz, mert felteszi az ember magának a kérdést, hogy "vahj az, akit szerettem, létezett-e valaha? Mi történt vele? Melyik személy az igaz: az, akivel csodás időket töltöttem együtt, vagy az, aki beleőrült a saját feldolgozatlan dühébe?" Erre a kérdésre senki nem tud biztos választ adni. Senki.

Lehet-e szeretni? - Lehet. A szeretet azt jelenti, hogy óvom a másik életét (szellemileg is és fizikálisan is). Lehet vele törődni, ha őszinte. Márpedig a volt-menyasszonyom őszinte.

Lehet-e szerelemesnek lenni belé? - Nos, lehet, de nem érdemes, úgyis börtönben van. Nekem még az erotikus emlékekre sem nagyon fűlik a fogam visszagondolni, de nem azért, mert undorodom tőle, hanem mert furcsának találnám azt, ha egy olyan emberről fantáziálnék, aki kiontotta egy másik ember életét. Törődöm vele, segítek neki, de - mint látod - "volt-menyasszony"-ként nevezem meg, s ezt ő is elfogadta, ahogy az egész büntetését.

2020. máj. 29. 10:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!