Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » F i u k! Nektek van olyan,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

F i u k! Nektek van olyan, hogy tul szep lany? (Tovabbiak lent)

Figyelt kérdés

Van egy allando barati tarsasagom, es ha elmegyunk bulizni altalaban odajonnek hozzank a fiuk. De van egy baratnom, akihez szinte soha nem megy oda senki.

Szegeny sokszor kerdezi, hogy mi lehet a baj vele, de csak annyit tudunk mondani, hogy tul szep vagy es felnek toled"! Persze o ezt sose hiszi el, de mi tenyleg igy gondoljuk mert nagyon szep lany.

Szoval fiuk tenyleg feltek vagy tartotok a szep lanyoktol?

2014. jan. 28. 02:41
1 2
 11/17 Frigg ***** válasza:
95%

Nekem is van egy ismerősöm, akinek annyira tökéletes arca van, hogy komolyan nem láttam még ilyen szép lányt. Az alakja is nagyon jó (valamint alternatív modellkedik) Viszont a barátja (akivel két éve vannak együtt), nos, minden bántás nélkül, de nem egy attraktív személy. Szóval ő például nem a külső, vagy pénz alapján választott párt. De nyilván van ellenpélda is.

Még egy hozzáfűznivaló, az egyik hozzászólónak: a vörös hajjal arra akartál célozni, hogy aki vörös, vagy vörösre festi, az olcsó benyomást kelt?

23/N

2014. jan. 28. 05:20
 12/17 anonim ***** válasza:

Nem, csak ha vörös akkor elöttem nem lenne akadály, én a vörösöket kedvelem és ha ennyire magányos szegény akkor én vállalom a feladatot:P

De igy hogy barna nem érdekel az ügy.

2014. jan. 28. 12:22
 13/17 anonim válasza:
Csak azért nem mennek oda a fiúk, mert tényleg túl szépnek tartják és igen, azt is gondolják, hogy már foglalt. De van olyan is sajnos, hogy egy fiú éppen csak azért nem megy oda hozzá, mert ő úgy gondolja, hogy jobbat érdemel nála:)
2014. jan. 28. 17:26
 14/17 anonim ***** válasza:
A lány hozzáállásától függ. sajnos a legtöbb szép lány nagyra tartja magát és szóba sem állnak az emberrel. Igaz volt már modell barátnőm de ő nem volt annyira elszállva magától.
2014. jan. 28. 17:31
 15/17 anonim válasza:
ezt a srácoktól kéne megkérdezni
2014. jan. 28. 18:38
 16/17 anonim ***** válasza:
Lehet hogy, nincs kisugárzása. Ha csöndes alkat akkor én szivesen leveleznék vele. Félreértés ne essék jómagam már vén róka vagyok de mivel pont a pubertáskori pszichológia az alma materem igy tudnák neki egy-pár önbizalomnövelő tanácsot adni. 31F
2014. jan. 28. 22:32
 17/17 anonim ***** válasza:
hat olyan hgy tul szep olyan nincs mert senki se tokeletes sem a fiuk se ma lanyok de az egyik az hgy bisztos foglalt mondjuk en leszolitanam es beszlenek vele meg akor is ha kiderul hgy foglalat mert nem zavarna mert legaabb szep no tarsasagaban lenek de szerintem egy probat mgerne en leszolitanam
2014. jan. 29. 13:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!