Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajbunyó, láttatok már élőben?
voltam. 19 éves mamlaszként. És nem vagyok rá büszke. Bár a suli legrosszindulatúbb és legaljasabb lányával verekedtem, mert kivágta végleg a biztosítékot, és hiába én kaptam inkább az áldást (mert belemenni belementem, de útközben rájöttem, hogy nem szép dolog visszaélni a tudásommal és erőmmel) mégis másnap már az a verzió terjedt el, hogy jól agyonvertem és délcegen osztottam azt ami neki jár, és persze iskolahős lettem, mert már mindenkinek televolt a hócipője vele.
De akkor sem vagyok büszke a viselkedésemre. Azt hittem ennél több eszem van.
Hát hidd el ha visszatekerhetném az időt, akkor én ebbe nem mennék bele. Nem tudom miért ment el a józan eszem, és még érthetetlenebb, hogy utána ezért miért lettem én a suli sztárja. Önmagamhoz képest méltatlanul viselkedtem.
De sajna ami megtörtént az megtörtént. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!